Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalom meg a páromat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalom meg a páromat?

Figyelt kérdés

Álmomban? Már annyira idegesítő, hogy szinte minden éjjel a legjobb barátjával kerülök intim helyzetbe, pedig egyáltalán nem vonz a srác, meg sem mozgatja a fantáziámat, és mindig bűntudattal ébredek. A párom szerint ne foglalkozzak vele.

De mitől lehet? És hogy felejthetném el? Nem is beszélünk sosem, meg eddig ha kb 3x láttam az életben..

2016. máj. 21. 17:35
 1/4 CptTomato ***** válasza:
Sehogy ez előjön mindenkinél hullámokban...csak próbálj meg ne agyalni rajta mert akkor a fejedben ragad és nehezebb lesz "elfelejteni".
2016. máj. 21. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

"meg sem mozgatja a fantáziámat"

Ha nem mozgatná meg a fantáziád, nem álmodnál vele. Az álmok néha őszintébbek, mint az emberek saját magukhoz.

2016. máj. 21. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
az álom a nappali agyszemét kiszórása. így kell értelmezni... nincs semmi baj az álmoddal
2016. máj. 21. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azt gondolják, hogy az álom a tudatalatti (vagy akár tudatos) vágyak képi megjelenése.

1. Ez az esetek nagy részében nem igaz (ebbe most nem megyek bele, a lényeg annyi, hogy információfeldolgozás történik).

2. Ha igaz is, azt tudni kell, hogy az álom szinte mindig metaforákat "használ". Ez annyit jelent, hogy szinte soha nem szabad szó szerint értelmezni, csakis az álmodóból, annak tapasztalataiból, stb. kiindulva. Pl.: pszichológia bevezető órán mesélt az előadónk egy páciensről, akinek az álmában rendszeresen visszatérő motívum volt az óra. Ő ugye a szokásos értelmezésben gondolkodott: állandó időhiányban él, rengeteg a tennivaló, kevés az idő... stb., biztos ezért szerepel rendszeresen az álmaiban az óra. Ikszedik alkalomnál kiderült, hogy amúgy a nagyapja, aki gyerekkorában meghalt órás volt. Innentől hosszú, a lényeg, hogy az óra igazából a nagyapja metaforája volt.

Amit mondani akarok: nyugodj meg, az, hogy álmodban a pasid barátjával szexeltél, kb. kizárt, hogy azt jelentse, hogy a valóságban is szexelnél vele, ill. tudat alatt vágynál rá. Ez a legtöbb esetben nem ilyen egyszerű.

Én azt olvastam (sajna már nem emlékszem, kitől), hogy ha álmunkban valakivel szexuális kapcsolatba kerülünk, az azt jelenti, hogy az illetőben "vonz", szimpatikus VALAMELY TULAJDONSÁG, esetleg "irigyeljük" is azért a tulajdonságért, szeretnénk, ha mi is rendelkeznénk vele. Szépen alá is volt támasztva egyébként, de ezt már nem tudom kifejteni (nagyon rég foglalkoztam már a témával). Most így gyorsan végiggondolva én már szexeltem a főnökömmel, csoporttársammal, a párom öccsével... de amikor már az unokanővérem került sorra, kiröhögtem magam, h "nah, akkor mostantól nem agyalunk ezen, mert f.aszság, nem lehet komolyan venni". :) (Alapszintű pszichológiai tanulmányaimat ekkor még nem kezdtem el.)

Amúgy most, hogy így belegondolok, jópár évvel ezelőtt voltak ezek, nem is tudom mióta nem álmodom ilyesmit. x)

Amit még mondani akarok: az szinte biztos, hogy minél inkább komolyan veszed, (felesleges) bűntudatod van miatta... stb., annál nehezebben fogsz szabadulni tőle. Szóval szerintem próbáld ezt elengedni, és semmiképp ne tulajdoníts neki nagy (vagy inkább semekkora) jelentőséget. ;)

2016. máj. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!