Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat zavarja, hogy kevesebbet tudunk találkozni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja sikerült találnom egy munkahelyet, ahol a munkaidő ugyan nem ideális de tudunk mellette találkozni napi szinten, néha kicsit fáradtabb vagyok de elmegyek vele sétálni stb tehát vannak programok. Zavarja, hogy fáradt vagyok meg, hogy nincs annyi időnk mint volt amig nem dolgoztam. Inkább támogatna az jobban esne, igy csak nehezebb a dolgom. Mondtam neki hogy átmeneti a dolog én is szivesebben dolgoznék pl a szakmámban de nincs sok választási lehetőségem jelen pillanatban.2016. márc. 6. 09:09
1/3 anonim válasza:
Azért zavarja, mert egoista önző személy, csak magával törődik. Inkább örülne annak, hogy így is van lehetőségetek NAPI szinten találkozni! De ez neki nem elég.
Az összeköltözés esetleg szóba került már?
2/3 anonim válasza:
Engem is zavarna, ha nem lenne minőségi kapcsolatom, megértem őt.
Attól, mert napi szinten találkoztok, nem feltétlen jelenti azt, hogy minőségi, és megkapja azt a törődést, amit eddig.
Hidd el, simán el lehet így távolodni a másiktól.
3/3 A kérdező kommentje:
Én megértem őt igen, de mit csináljak? Birnék másikat vállalni de azt a munkát különösen nem szeretem próbáltam már. Viszont több időm lenne és pénzem is.. Csak agyilag lennék zombi.
2016. márc. 6. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!