Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távol lakunk, ritkán tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távol lakunk, ritkán tudunk találkozni. Ráadásul sokat is dolgozik, így még kevesebbet lehetünk együtt. Erre van vm megolgás?

Figyelt kérdés

mert nemtom meddig birom ezt igy.

A barátnömel 3honapja vagyunk együtt, és elég távol lakunk egymástol, nagyon ritkán tudunk találkozni. Neheziti a dolgokat h sokat dolgozik és emiatt elég fáradt, inkább pihen amikor van alkalma, ez érthetö is. CSak igy még kevesebbet lehetünk együt.

2008. jan. 14. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez attól függ mennyire gondoljátok komolyan? Nekem van egy barátnőm aki már másfél éve van együtt a barátjával és csak hétvégente tudtak találkozni, amíg végeznek az egyetemen. És most fognak csak összeköltözni.

Telefonáljatok sokat, email, skype, webcamera, már olyan sok minden van!! Kitartás! Persze nem tudom, mi a helyzet, hogy nem tudtok közelebb költözni egymáshoz? Addig meg a fentiek! Persze nem olyan mintha együtt lennétek, de a webcam csodákra képes:)

2008. jan. 14. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
mennyi idös vagy?mivel foglalkozol?mindketten komolyan gondoljätok?a szerelemben nincsenek hatàrok,én a jelenlegi parommal megismerkedésünk napjàn összeköltöztünk,igaz ez azért történt,mert ö svajcban él,és csak igy maradhattunk együtt...elhemarkodtuk,viszont nem banom,2 éve élek boldogan,jövö honapban hazasodunk össze.én csak annyit tudok mondani,ha van rà lehetöség költözzetek össze,vagy probaljatok 1 honapig együtt élni,ha ez megy akkor onnét minden siman elintézhetö
2008. jan. 15. 13:25
 3/3 tade ***** válasza:
100%
Hat nezd. En a parommal 4 evig eltem tavkapcsolatban...1000 km-re egymastol...de megoldottuk hol en repultem hol ö...ha meg mindeketten otthon voltunk es dolgoztunk, akkor internet! Webkamera, mara persze kiköltöztem hozza Olaszorszagba es nagyon boldogok vagyunk!! ...olyan fejlett mar a vilg probald meg Te is, persze, ha csak komolyan gondoljatok. A tavkapcsolat a bizalmon alapszik, ha megvan es öszinten szereted akkor az a sok kilometer nem okozhat gondot. Kerdes, hogy a baratöd is igy gondolja-e...
2008. jan. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!