Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik jobban ragaszkodnak a nőjükhöz, ha a barátnőjük függetlenebb, tehát kevesebbet vannak együtt, van külön hobbija, baráti köre, esetleg tudja, hogy a csaja sok pasinak bejön, és a lánynak van önbizalma?
Ez a pasi személyiségétől nem lehet így ráhúzni mindenkire. Én például ugyanolyan vagyok mindig, mégis az exemtől budira sem mehettem el soha egy szórakozóhelyen egyedül, folyton a nyakamban lihegett meg féltékenykedett, a mostanitól meg azt csinálok, amit akarok, csak attól fél, hogy bajom esik, attól nem hogy valaki rámnéz vagy megkefél.
Összességében viszont egy pasi sem szereti, ha teljesen rátelepednek.
Nem tudom, én borzalmasan féltékeny typus vagyok, nem igaán tudnál elviselni hogy alig van a barátnőm velem..
Az a """""//Szép//""""" hogy távkapcsolatban élek, szal elég furcsán hangzik amit mondok, de ez személyesen így van :)
Az egy dolog, hogy a férfi kapar a nő után, de még a legtürelmesebbeknek is egy idő után elfogy az ereje és onnantól már nem fog kaparni a nő után.
Ha meg valaki egy párkapcsolaton belül is úgy akar élni, hogy megy a vakvilágba egyedül amerre kedve tartja, az minek él párkapcsolatban, egyedül sokkal jobban boldogulna. Én is pont mostanság futottam össze egy ilyen lánnyal, aki tetszik meg szívesen összejöttem volna vele, de ő is ez a típus, amikor és ahol kedve tartja megy és csinálja amit jónak lát. Nem párkapcsolatokra termett lány, ezért hagytam is elúszni, pedig vevő lett volna a dologra. Nem szeretem ha valaki rugalmatlan és nem képes kompromisszumokra vagy felhagyni olyan dolgokkal amelyek egy egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlenek. Pl. elég szedett-vedetten dolgozik, három melóban is hogy összekaparja magának a havi szükségletét (ami nem kevés...), és ezért össze-vissza dolgozik, éjjel-nappali boltban is, és sosincs ideje semmire. Én javasoltam neki, sőt kerestem neki más álláshirdetéseket, ismerősöket is hogy ezt a szanaszét állapotot meg tudja szüntetni, de közölte, hogy nem hajlandó változtatni eddigi életvitelén és a pénz is kell neki. Az se nagyon győzte meg, hogy párkapcsolatban két kereső emberrel már nem kell 3 állást tartania (főleg hogy elég jól keresek), de nem érdekelte. Úgyhogy szépen leépítettem a kapcsolatunkat és keresgélek másik barátnőt, mert ezt így nem lehet csinálni. Szóval az ilyen típusú emberek - legyen nő vagy férfi - jobb ha egyedül maradnak, mert a párjuk csak szenvedne mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!