Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném rávenni a páromat az intim szőrtelenítésre, de ő nem akarja - ez vajon olyan nagy kérés?
Vagy így szereted ahogy van, ha meg nem tetszik, akkor meg minek vagy vele?
A párkapcsolatban úgy fogadjuk el egymást, ahogy van, és nem megváltoztatni akarjuk a másikat.
Ha ő ezt férfiatlannak tartja és nem akarja leszőrteleníteni, akkor fogadd el, ha meg nem tetszik, akkor tovább lehet állni.
Persze utolsó, csak ha ez fordítva lenne (a kérdező lenne az őserdő), akkor valószínűleg a férfi lenne az első aki kikérné magának. De azért az nem baj ha a kérdezőnek szőrt kell zabálnia ha a közelébe megy szájjal. Biztos nagyon izgató és gusztusos.
Kedves kérdező ez egyáltalán nem nagy kérés. Ha ennyit nem tesz meg érted, akkor mi lesz a nagyobb dolgokkal? Én a helyében megmondanám neki, hogy akkor én sem szőrtelenítek, vagy addig nem lesz orális szex, mert nekem nem gusztusos úgy.
Manapság szerintem nem nagy kérés. Mindenki nyilván feleljen meg magának elsősorban, de közel se lennének az emberek ilyen megértőek, ha fordított lenne a felállás. Nőként is be lehet vállalni, hogy megnöveszted a szőrt, mert fájdalmas a gyanta meg egyéb finomságok, csak benne van a pakliban, hogy esetleg azt mondja a párom, hogy ez így nem fog menni, mert manapság ez az elfogadott, és ezt tartják az emberek szépnek. De ez fordítottan is igaz.
Amúgy sose értettem ezt a fajta szelekciót, sokakat próbál öltöztetni a párja, rávenni, hogy fesse át a haját, stb. magyarán azokat a külső jegyeit megváltoztatni, ahogy prezentálja magát mások előtt, ők pedig sokszor önként és dalolva belemennek, de vonakodnak ilyen dolgokon, amiket tényleg csak ő és a párja láthat.
Max egyszer megkèrdeztem volna a helyedben, amennyiben nemleges vàlaszt ad, fel sem hoztam volna neki többet a témât.
Kifejtette, hogy nem akarja, meg is indokolta...
Nem is érezné ùgy jôl magàt.
Nem kéne rà erőltetni az akaratodat. Te faszâul éreznéd magad, ha közben ő meg sz**ul?
Most függetlenül attôl, hogy igaza van-e abban, hogy férfiatlan, vagy sem, akkor sem akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!