Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikosarazott a fiú, mégis keres- miért?
Régebben egy helyen dolgoztunk es miután elváltak útjaink, kíváncsiságból megkérdeztem, hogy ő érzett-e irántam valamit, mert jóban voltunk és én kedveltem. Ő azt felelte, hogy úgy nem.
Ezek után miért ír nekem gyakran és kérdezgeti, hogy mi van velem, meg lelkizik velem?
tippre csak annyit mondanék hogy ugyanazért amiért egy nő is. nem akar megbántani, bűntudata van stb.
pontos választ csak tőle kaphatsz, és ebben már csak az a rossz hogy jó esélyjel nem azt fogja mondani hogy azért teszi ezt mert vonzódik hozzád :(
Korábban is napi szinten tartottátok a kapcsolatot vagy csak a munkahelyen találkoztatok?
Attól még hogy nem érez irántad vonzalmat még tekinthet jó barátnak...és valószínűleg azért foglakozik a lelkeddel, mert nem akart megbántani.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!