Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Borzalmasan érzem magam

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Az egész sztori előzménye.

Elmentünk, jó volt, bár untam a filmet, és ezt ő is észrevette, egy random pillanatban megsimogatta az arcom, és kérdezte, hogy "Unod?"

Aztán pár perc múlva egyszerűen a vállára hajtottam a fejem. Nem gondolkodtam, annyira ösztönösen jött, úgy voltunk 15-20 percig biztos. A mozi után még elvitt kajálni, meg haza is hozott, tök jól esett, hogy kedves, meg minden, de visszagondolva rettenetesen érzem magam.

Szerintetek túlléptünk egy határt? Hogy felejtsem el az egészet?

2016. máj. 23. 22:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak?
2016. máj. 27. 10:59
 22/22 anonim ***** válasza:

igaza van a #18-nak.

Ez nagyon ciki és te is érzed, mert bűntudatod van.

NEm értem a titkolózást se egyik részről sem, ha nekem olyan jó barátnőm lenne, az lett volna az első, hogy elmondom neki, hogy figyelj ezt beszéltük meg a vőlegényeddel 1. "esetleg neked nincs kedved jönni?" 2. "nem gond ha megnézzük együtt azt a filmet, téged az úgy se érdekel."

Nem is értem miért nem ment veletek a lány. Na mindegy.

Az meg, hogy még odahajtod a fejed is, hát ne haragudj, tényleg minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak...

2016. jún. 8. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!