Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabee33 kérdése:
Ha egy lány megmutatja a mufját baráti alapon és én mondjuk még az ujjam is bedugom neki de van párja, az megcsalás szerintetek? , sürgős választ várok
Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 21:44
1/15 Igen, én vagyok! :) válasza:
Baráti megcsalásnak.
3/15 anonim válasza:
"megmutatja a mufját baráti alapon" - mekkora szöveg már!!!!
kérdés, hogy Te is baráti alapon ujjaztad-e meg, vagy szexuális alapon?
4/15 anonim válasza:
Hogyne, ha meg gumival csináljátok, akkor igazából nem is csalt meg senkit se, hisz egy farok se ért hozzá.
5/15 anonim válasza:
Szexualis jatekot jatszottatok. Szoval igen. Megcsalas.
7/15 A kérdező kommentje:
és ha csak megmutatja de nem nyulok hozzá?
2016. máj. 22. 21:59
8/15 anonim válasza:
Ha nem érsz hozzá akkor nem számít megcsalásnak
9/15 anonim válasza:
Szerintem tedd fel úgy a kérdést magadnak, hogy ha a te (jelenlegi/leendő) barátnőd/élettársad/feleséged mutogatná a punciját valakinek baráti alapon, aztán az illető ujja is felvándorolna - szigorúan baráti alapon - akkor azt te megcsalásnak éreznéd-e, vagy sem.
Így könnyebb esetleg eldönteni? :-)
10/15 anonim válasza:
Ha egy csaj muffjaval jatszok, akkor egy pipa legalabb van. Nem szeretek allo brevel jarkalni, s ilyen helyzetben siman belemennem a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!