Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Borzalmasan érzem magam

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Az egész sztori előzménye.

Elmentünk, jó volt, bár untam a filmet, és ezt ő is észrevette, egy random pillanatban megsimogatta az arcom, és kérdezte, hogy "Unod?"

Aztán pár perc múlva egyszerűen a vállára hajtottam a fejem. Nem gondolkodtam, annyira ösztönösen jött, úgy voltunk 15-20 percig biztos. A mozi után még elvitt kajálni, meg haza is hozott, tök jól esett, hogy kedves, meg minden, de visszagondolva rettenetesen érzem magam.

Szerintetek túlléptünk egy határt? Hogy felejtsem el az egészet?

2016. máj. 23. 22:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Én is mentem el mint férfi a barátnőm barátnőjével vacsorázni (amikor szünet volt köztem meg a bárátnőm között) mi dugtunk…!😭😞
2016. máj. 23. 23:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem megcsalás,de én úgy élném meg lelkileg.

És itt nem arról van szó,hogy a páromnak nem lehet nő barátja,mert azzal semmi gond.Nyilván egy több éves barátságnál,ami már előttem is megvolt nem lenne egy szavam se arra,ami a moziban történet,de nálatok nem ez a helyzet.Számomra az jött le a dologból,hogy a pasi szeretne többet is,csak apró lépésekben halad és a te részedről is van valami,csak nem tudod eldönteni,hogy mi.

2016. máj. 24. 00:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a híres női szolidaritás, ugye.
2016. máj. 24. 00:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Elég furcsa helyzet. A helyedben nem nagyon keresném ezek után a társaságát... mert a végén tényleg olyat tesztek, amit tényleg megbánhatsz.
2016. máj. 24. 00:47
 15/22 October15 ***** válasza:
Nekem volt olyan bnőm akinek az egyik barátnőjével meglehetősen közeli kapcsolatban voltunk mégsem volt köztünk több egy amúgy indokolatlanul mély barátságnál.
2016. máj. 24. 00:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Kicsit sem volt furcsa hogy a barátnőd vőlegénye nem szólt a moziról neki.Ha csak "baráti" jelleggel találkoztatok akkor miért csak közben szerzett tudomást róla a barátnőd?Kicsit sem feltűnő hogy mit akar a vőlegény?Ahogy pedig elnézem te egyre jobban belesodródsz az egészbe.Jobb ha nem folytatódnak ezek a "randik" mert nagyon rossz vége lesz.
2016. máj. 24. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak azért fogadta ilyen nyugodtan mert jóhiszemű.Miközben már napokkal előre levolt szervezve az egész és volt egy-két intim pillanat amit ha ott lett volna már nem fogadott volna ilyen jól.Egyébként ha máskor is erőltetné az ilyen jelleggű találkákat akkor az lesz a legjobb ha visszakozol.
2016. máj. 24. 12:43
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ri.b.a.nc vagy... Eszembe nem jutna a barátnőm pasijával mozizgatni,meg ráhajtani a fejem a vállára. Ez full ciki. Nem kell itt sírni. Be kellene látni, hogy bejön neked a pasi, és féreg is vagy. Itt tépelődsz hogy jaj mi van, meg mi lesz, meg ez most mi? Hagyd ezt az álszentséget. Tedd csak szét a lábad a barátnőd pasijának, a következő lépés valószínűleg ez lesz. Aztán viseld a következményeket:)
2016. máj. 24. 14:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem megcsalás, ellenben sokat elmond, hogy ennyire felkavart. Neked valószínűleg bejön a pasi, és nem épp tisztességes gondolatok cikáztak a fejedben.

Elfelejtheted, mert nem történt semmi extra, ellenben kapjál észbe, és ne viselkedj úgy, mint egy 16 éves kis csitri.

2016. máj. 24. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:
18-as baromi nyers, de van abban valami amit ír.
2016. máj. 25. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!