Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megcsalás, ha csak beszélgetek ilyenekről más férfiakkal, nem? 20/L
Tartós párkapcsolatban élek, de szeretek időnként beszélgetni ilyen témákról, lehetőleg olyanokkal, akikkel nem ismerjük egymást, mert így következmények nélkül lehet őszintén beszélgetni arról, hogy ilyen meg olyan szexuális dolgokról kinek mi a véleménye:)
A barátom azt mondta, hogy nem zavarja de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
Titeket nem zavarna, ha a párotok másokkal is beszélne ilyenekről és megosztana vele dolgokat? Vagy gyakorlatilag megcsalásnak fognátok fel?
Nem szexchatelek. Általában ötleteket lopok vagy segítséget kérek és emiatt beszélgetek. Ez így nekem nem megcsalás.
Mivel alig szexelünk így kijön rajtam ez szexuális feszültségként és emiatt is érzem,hogy szükségem van,hogy valakivel legalább beszéljek róla. Ha fordítva lenne ilyen én megpróbálnám megoldani a problémát,ami miatt szükségesnek érzi,hogy mással dumáljon a szexről. Ha ő nem akarná megoldani úgy zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!