Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz megállni, hogy megcsaljam, amikor
valaki beindít?
Figyelt kérdés
19 vagyok. Van barátom már egy éve, de ilyet még sosem éreztem. Találkoztam egy másik fiúval. Csak beszélgettünk, semmi több, de valahogy mégis úgy éreztem, hogyha kezdeményezne a srác, akkor hihetetlenül nehéz lenne megállnom, hogy ne csókolja vissza, és egyebek. Nem randi miatt találkoztam a fiúval. Az egész véletlenül volt, de úgy tűnt, hogy rám akar mozdulni, és azonnal leléptem, mert féltem, hogy olyat teszek, amit megbánok... Nem tudom hogyan lehetett rám ilyen erős hatással egy másik fiú... Szeretem a barátomat, ez egyértelmű, de mintha a másik fiú szexuálisan indított volna be irdatlanul, anélkül, hogy hozzám ért volna egyáltalán...
Ilyen az emberi természet ... a nők többségénél ez ritkábban a pasiknál gyakrabban fordul elő... tanuld meg kezelni...de abban én nem tudok segíteni :)
2016. máj. 15. 22:00
2/8 anonim válasza:
Mert ösztönlény vagy.
2016. máj. 15. 22:01
3/8 anonim válasza:
Ezért olyan sok a megcsalás. Sokan nem virnak ezen uralkodni. Nehéz is. Férfi és nő egyaránt.
N
2016. máj. 15. 22:04
4/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tudom kezelni, de azzal, hogy elmenekülök, egyelőre nem mással. Megrémített a dolog, mert soha senkit nem csaltam meg, és nem gondoltam volna, hogy valaha is úgy érzem majd, esetleg képes lennék rá. Rendkívül érzékeny vagyok lelkileg, és éppen ezért soha nem akarnék másnak fájdalmat okozni, főleg a barátomnak, mert nem érdemelné meg. Nagyon félek, hogy már az is hiba volt, hogy egyáltalán szóba álltam azzal a fiúval, még akkor is, ha semmi szexuális nem történt.
2016. máj. 15. 22:06
5/8 anonim válasza:
Legkozelebb Igyal meg egy két felest aztán a farkan fogsz lovagolni. Ameg nem volt csajom en azt hittem hogy ha lesz akkor még fogom csalni (nem önszántamból) mert volt egy csaj és mondogatta mindig ha lesz barátnőm ővele bármikor megfogom csalni ha találkozók vele és picit is rám akarna mozdulni mert mindig mikor beszélgettem vele felaltert annyira vonzott hogy bármit érte aztán ez a fülébe jutott semmit nem reagált rá mintha n érdekelte volna . és végül össze jött nekem is egy csaj és o látott vele bulin mikor elment tőlem a barátnőm az a csaj rögtön odajött azt hitte hogy egy csettintes és az övé vagyok de nem annak ellenére hogy ittam nem értem hozzá pedig mindent elkövetett hogy megtegye de nem....
És tudod miért? Mert a barátnőmet oszinten szerettem ! És ha valaki valakit őszintén szeret nem fog ilyeneket érezni hogy megtudja csalni. Remélem érted a lényeget! Ha nem írj privit és kérdezz.
2016. máj. 15. 22:45
6/8 anonim válasza:
#4: Mert minek álltál vele szóba?
2016. máj. 15. 23:14
7/8 anonim válasza:
Én 9 év alatt egyszer éreztem ilyet egy pasi miatt, én is nehezen de meg tudtam állni, folyton kerültem és még milyen jól tettem... A párom nyomába sem érhet mint ember, utólag kiderült hogy a munkahelyemen keresztbe is tett nekem a szemétláda!;) Szóval gondolkodj az eszeddel és ne a punciddal :D Kérdezd meg magadtól hogy megéri-e? Hogy nézel utána a pasid szemébe? És gondolj bele hogy elvesztheted a szerelmed egy menet miatt, amit akár a pároddal is le tudsz nyomni :) sok sikert! 27/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!