Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalás történt?
9 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és egy hétre Németországba ment edzőtáborba, holnap jön haza. Azt úgy csak mellékesen, hogy egyáltalán nem beszéltünk ezidő alatt (én írtam neki/hívtam, de nem reagált) Tegnap viszont feltett egy képet egy német sráccal, onnan tudom, hogy betaggelte rajta. Semmi extra, közös mosolygós kép, viszont ezt írta a képhez : "no one can take ur place" (senki nem tudja átvenni a helyed) Az már csak mellékes, hogy tudom, hogy az ilyenek tetszenek neki, izom, meg borosta, meg stb.
Beképzelem, túlreagálom? Ez lehet csak baráti? Vagy mi a f,sz lehet?
18F, 17 a barátnőm
Akár megcsalt, akár nem a hívasaidra minimum reagálhatott volna!
Ne rögtön azzal támadd le, hogy biztos megcsalt, de amiatt már kérdőre vonhatod, hogy miért nem válaszolt vissza.
Mondjuk, biztos jön majd a: Bocsi, szivem nem értem rá stb. duma.
Szerintem már nem is barátnőd. Ha nagyon elfoglalt lenne akkor is tudna írni legalább egy üzenetet este.
Azt a csajt már kezelgeti a német gyerek.
Mintha havert hallanám, el sem hiszed.
Ugyan ez volt vele egy jópár éve, van már talán 4. 2 éve volt együtt egy lánnyal, nagyon szép pár voltak, tervezgettek stb, társaságba is jó volt rájuk nézni. Ugyan ez zajlott le, egy német táborba ment a csaj, kitett egy kb ugyan ilyen képet, hasonló kommentek, és amikor hazajött a csaj kicsit furcsán viselkedett, kellett 1 hónap de rájött span mi van, és akkor bevallotta a lány is hogy szétdobta a lábát.
Tudom milyen egy hosszabb kapcsolat után ilyennel találkozni, úgy is ezen fogsz mindig kattogni, nem mondom hogy szakíts vele amint hazaért mert nem ismerem a lányt, de így hogy nem is keresett meg semmi, szerintem hallgass a kommentelőkre, lehet hogy idegenek stb, de külső szemlélőként jobban látja az ember a dolgokat.
Mint említettem én már láttam ugyan ilyet 2 éves kapcsolat után. Masszőr lány, nagyon szép, haver meg MB1-be kézizett, és mondjuk úgy nem csúnya pali. Ful összeillettek, mégis 2 gondtalan szép év után szétdobta 1 hét után a csaj, akk miről beszélünk.
Hát akkor ez forgatókönyv gyanús. Nem tudom hogy lehet kideríteni mi az igazság, max ha facen beszélget vele és látod mit beszélnek, be tudsz lépni akk utána tudsz nézni, mert hülye lenne ugye nem letagadni mert úgy sem tudod meg papírforma szerint.
Hát én nem tudom mit csinálnék, sokszor jobb a boldog tudatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!