Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalás történt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalás történt?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és egy hétre Németországba ment edzőtáborba, holnap jön haza. Azt úgy csak mellékesen, hogy egyáltalán nem beszéltünk ezidő alatt (én írtam neki/hívtam, de nem reagált) Tegnap viszont feltett egy képet egy német sráccal, onnan tudom, hogy betaggelte rajta. Semmi extra, közös mosolygós kép, viszont ezt írta a képhez : "no one can take ur place" (senki nem tudja átvenni a helyed) Az már csak mellékes, hogy tudom, hogy az ilyenek tetszenek neki, izom, meg borosta, meg stb.

Beképzelem, túlreagálom? Ez lehet csak baráti? Vagy mi a f,sz lehet?

18F, 17 a barátnőm

2016. máj. 22. 09:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyanús... Hazaér kideríted.
2016. máj. 22. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Akár megcsalt, akár nem a hívasaidra minimum reagálhatott volna!

Ne rögtön azzal támadd le, hogy biztos megcsalt, de amiatt már kérdőre vonhatod, hogy miért nem válaszolt vissza.

Mondjuk, biztos jön majd a: Bocsi, szivem nem értem rá stb. duma.

2016. máj. 22. 09:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem már az fura hogy nem reagált az írásodra/hívásodra viszont annyira ráér hogy más fiuval közös képet rakjon ki. az lett volna a minimum hogy elmeséli mi van így jogosan vagy kiakadva. Én biztos kidobnám, eleve ha engem leszarna egy hétig nem írna egyáltalán akkor már ebből tudnám hogy nem szeret. nem vagyok fontos neki. az ém barátnőm is kiment külföldre, nyaralni a szüleivel viszont amint tudott írt, és nem az volt hogy leszart még ha programjaik voltak is.
2016. máj. 22. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
1 hétig nem írt vissza hiába kerested, nem igazán lehet már a barátnődnek nevezni szerintem. Én szakítanék vele biztos.
2016. máj. 22. 09:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már nem is barátnőd. Ha nagyon elfoglalt lenne akkor is tudna írni legalább egy üzenetet este.

Azt a csajt már kezelgeti a német gyerek.

2016. máj. 22. 09:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát haver....sajnálom hogy ezt kell mondjam, de ha nem reagált a hivásodra stb akkor valószìnűleg lefoglalta magát valamivel, vagy valakivel. Ez mèg nem egy egetverő dolog. De a kèp amit feltöltött plusz az idèzet alatta az mindent elárul. Szóval èn azt tennèm a helyedben, hogy még várom mìg hazajön, meglátom hogy viselkedik, olyan e mint volt stb. Aztán leovnnám a konzekvenciát ès röptetès.....
2016. máj. 22. 09:44
 7/13 Orfeus ***** válasza:

Mintha havert hallanám, el sem hiszed.

Ugyan ez volt vele egy jópár éve, van már talán 4. 2 éve volt együtt egy lánnyal, nagyon szép pár voltak, tervezgettek stb, társaságba is jó volt rájuk nézni. Ugyan ez zajlott le, egy német táborba ment a csaj, kitett egy kb ugyan ilyen képet, hasonló kommentek, és amikor hazajött a csaj kicsit furcsán viselkedett, kellett 1 hónap de rájött span mi van, és akkor bevallotta a lány is hogy szétdobta a lábát.

Tudom milyen egy hosszabb kapcsolat után ilyennel találkozni, úgy is ezen fogsz mindig kattogni, nem mondom hogy szakíts vele amint hazaért mert nem ismerem a lányt, de így hogy nem is keresett meg semmi, szerintem hallgass a kommentelőkre, lehet hogy idegenek stb, de külső szemlélőként jobban látja az ember a dolgokat.

Mint említettem én már láttam ugyan ilyet 2 éves kapcsolat után. Masszőr lány, nagyon szép, haver meg MB1-be kézizett, és mondjuk úgy nem csúnya pali. Ful összeillettek, mégis 2 gondtalan szép év után szétdobta 1 hét után a csaj, akk miről beszélünk.

2016. máj. 22. 09:58
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 : epic. Én is kézizek.
2016. máj. 22. 11:23
 9/13 Orfeus ***** válasza:

Hát akkor ez forgatókönyv gyanús. Nem tudom hogy lehet kideríteni mi az igazság, max ha facen beszélget vele és látod mit beszélnek, be tudsz lépni akk utána tudsz nézni, mert hülye lenne ugye nem letagadni mert úgy sem tudod meg papírforma szerint.

Hát én nem tudom mit csinálnék, sokszor jobb a boldog tudatlanság.

2016. máj. 22. 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Na, hazaért, tudtatok beszélni?
2016. máj. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!