Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Borzalmasan érzem magam

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Az egész sztori előzménye.

Elmentünk, jó volt, bár untam a filmet, és ezt ő is észrevette, egy random pillanatban megsimogatta az arcom, és kérdezte, hogy "Unod?"

Aztán pár perc múlva egyszerűen a vállára hajtottam a fejem. Nem gondolkodtam, annyira ösztönösen jött, úgy voltunk 15-20 percig biztos. A mozi után még elvitt kajálni, meg haza is hozott, tök jól esett, hogy kedves, meg minden, de visszagondolva rettenetesen érzem magam.

Szerintetek túlléptünk egy határt? Hogy felejtsem el az egészet?

2016. máj. 23. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez? Most komolyan? NEM, ennyi még nem.
2016. máj. 23. 22:37
 2/22 anonim ***** válasza:

el akarod felejteni? vagy akkor épp az adott pillanatban gondolom jo volt.

de szerintem ez nem megcsalás.

lehet ő mégtöbbet érez irántad.

2016. máj. 23. 22:38
 3/22 anonim válasza:
Hát attól függ,fizikailag nem megcsalás mert nem volt intim érintkezés. De innentől ez már csak egy lépés.
 4/22 anonim válasza:
100%
Nem. Kicsit ciki a sztori. Nem kellene....De tudja a menyasszonya hogyketten mozizgattok?
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem tudott róla, csak onnan, hogy én becsekkoltam a moziból.

De egyáltalán nem kezelte rosszul vagy furán a dolgot, tök normálisan állt hozzá.

2016. máj. 23. 22:40
 6/22 October15 ***** válasza:
96%
Ez mégis hol lenne megcsalás? De amúgy ha ennyire [indokolatlan] bűntudatod van akkor mondd el a bnődnek aztán majd ő kitalálja, hogy agyon veri e a vőlegényt vagy sem. :D
2016. máj. 23. 22:40
 7/22 October15 ***** válasza:
68%
3.: Ha attól ki van akadva, hogy random guy vállára hajtotta a fejét akkor ez szerintem egy qrva nagy lépés.. :D
2016. máj. 23. 22:41
 8/22 A kérdező kommentje:
Az a bajom leginkább, hogy ha beleképzelem magam a barátnőm helyébe, hát nagyon nem lennék boldog..
2016. máj. 23. 22:46
 9/22 October15 ***** válasza:
49%
Nem, inkább az a bajod, hogy a barátnőd vőlegényéről van szó, ha más pasijáról lenne szó akkor valszeg nem így reagálnál. Lojalitásnak hívják felénk férfiaknál..
2016. máj. 23. 22:52
 10/22 anonim válasza:
100%

#7 aki így kedveskedik az dugni akar.akár van nője,akár nincs.

Meg szerintem a kérdező nincs olyan bensőséges jóbaráti viszonyban random guyyal szóval ez nem olyan mint mikor egy csaj a legjobb fiúbarátjának akit már régóta ismer, a vállára dől és megy vele moziban meg vacsorázni. Ez totál más.

Én se viszem el a nőm barátnőit csak úgy random vacsorázni meg mozizni.

2016. máj. 23. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!