Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hülyeség megbocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség megbocsátani?

Figyelt kérdés
Férjem félrelépett fél éve egy kolléganőjével (szex nem volt) és kibékültünk. Most sokkal jobb a kapcsolatunk, mint előtte. Sokan hülyének néznek, hogy nem hagytam el. Valóban hülye vagyok emiatt? Mindenki vissza fog esni ebbe a hibába, ha már egyszer nyitott más felé? Ismerősök szerint pazarlom az időmet. Leginkább érzelmi síkon csalt meg, udvarolt a másiknak. Találtam anno üzenetváltásukból, abból hiszek neki, hogy le nem feküdtek. Így is ocsmány az egész amit műveltek, és sokáig magam alatt voltam tőle. De ha kijavítjuk a hibákat lehet még esély rá, hogy őszintén szeret, és együtt öregszünk meg?

2016. márc. 31. 12:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Bízom benne hogy megtanulta a leckét és nem dobja el a több mint tízéves házasságát. Idővel kiderül.
2016. ápr. 1. 05:01
 12/21 anonim ***** válasza:

"Bízom benne hogy megtanulta a leckét és nem dobja el a több mint tízéves házasságát."

Egyszer már eldobta.

Az én véleményem szerint felesleges bármit is tenni, én otthagynám.

Ahogy otthagytam, azokat a nőket is, akik megcsaltak. Teljesen mindegy volt, milyen régen voltam velük. És lám találtam egy Istennőt, Aki minden szinten megfelel az igényeimnek.

Ha bármelyik mellett maradok, sose ismerem meg.

2016. ápr. 1. 05:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Megbocsáthatatlant nem tett. Egy esély jár neki is. Ha szex is lett volna akkor nem.
2016. ápr. 1. 05:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt csajom, azt mondta, hogy nem volt, aztán kiderült, hogy igen. Csak 2-3x kellett még rákérdezni.

Előtte még csók se volt, "csak" barátok.

2016. ápr. 1. 12:32
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem volt szex olvastam a levelezésüket. Akik már megteszik nem azt irják hogy hiányzik a kedves szavad meg az ölelésed...szerintem.
2016. ápr. 1. 14:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, ha neked így könnyebb az élet. A szándék megvolt, és szerintem le is feküdtek egymással.
2016. ápr. 2. 05:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Tuti hogy nem. Ettől még ugyanúgy fájt. Nem ez a lényeg a sztoriban úgy gondolom.
2016. ápr. 2. 06:19
 18/21 anonim ***** válasza:
A te élted én kiraknám, de ez én vagyok.
2016. ápr. 2. 06:59
 19/21 anonim válasza:

10es vagyok.

Nyilván volt valami "oka", hogy másnak udvarolt, ez tény. Az is tény, hogy lehetett volna szex. De mi az ami történt? Nem lett sem szex, sem semmi. Nem vele van, hanem VELED!!! Most jó a kapcsolatotok és erre kell koncentrálnod. Kicsit lehet, hogy újításra lenne szüksége a kapcsolatotoknak. Lehet, hogy szeretne udvarolni, miért ne udvarolhatna Neked? Ismered annyira már, hogy tudod mire gerjed.:) Rajta, "csináld ki" :))

én drukkolok! :)

2016. ápr. 2. 09:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Sok mindenen kellett vàltoztatni, igyekszünk mindketten. Alapjaiban változott meg a kapcsolatunk pozitiv irányba. Igazából ha nem történik ami történt, egyenes út vezetett volna a végéig akkora gondok voltak. Csak én n vettem ezt komolyan túlságosan belekényelmesedtem a kapcsolatba. Ő is. Nem szabad annyira biztosra venni a másikat az az igazság...én hiszek benne hogy minden jó lesz innentől ha igazán akarjuk.
2016. ápr. 2. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!