Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjek bocsánatot 3 év után, vagy hülyeség az egész?
Ne kérj bocsánatot.
Nem te vagy a házasságtörő és családromboló, hanem a férfi, hiszen ő az, aki megszegett egy fogadalmat, és ő az aki telibesz arta a felesését és a családját. Már a szándékkal megcsalta az asszonyt, az részletkérdés h te belemész-e. ha nem, akkor is ott volt a szándék, és megtette volna mással.
A nő meg egy idióta ha még mindig vele van.
Magadtól kérj inkább bocsánatot, amiért annyire nem volt önbecsülésed, hogy egy lucskos kis kapcarongyot csináltál magadból!!!
"miattam majdnem tönkre ment az élete"
Ezt hogy érted? Mi történt pontosan?
Szerintem az az élet-tönkremenés, ha az emberben egy világ omlik össze, amiért kiderül, hogy a párja kettős életet él, életvitelszerűen hazudik. Hát ez meg is történt. És nem Rajtad múlt. Te is áldozata voltál ennek a hazugnak.
Bocsánatot??
Figyelj, vannak dolgok, amikért bocsánatot szoktunk kérni: meglökünk valakit a buszon, meggondolatlanul csúnya dolgot mondunk, vendégségben kilöttyentjük a kávét stb.
Ez a "bocs, beleültem a férjed farkába, nehari már" ez khmm... nah érted. Hagyd békén őket.
A Szcientológiában ezt Ártó tettnek hívják. Hiába kérsz bocsánatot, az nem fog segíteni. Amíg nem teszed jóvá, ezt. De nehezen hiszem, hogy ezt megbocsájtja neked, és te jóvá tudod tenni.
Ilyenkor belekerülsz egy spirálba. Már elég rendesen benne vagy, mar a lelkiismeret ott van melletted este az ágyban, mikor minden hang elcsendesül. Alapvetően a legtöbb ember jó, így ezért álmodsz róla, mert kínoz a lelkiismeret.
Nagyon sokáig el fog kísérni, és mivel az élet döntetlenre játszik, számíthatsz rá, hogy téged is megfognak csalni egyszer. Mikor nem számítasz rá.
Hogy kinek a hibája mindez? A tied, hiszen tudtad, hogy mi a helyzet, a te döntésed volt. A férj egy másik történet, azaz ő élete. Nem tied. Megcsinálta volna mással. De akkor ez nem lenne a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!