Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjek bocsánatot 3 év után, vagy hülyeség az egész?
Mit csinálnék másként, ha mai eszemmel jönne szembe egy ilyen? Nem mennék bele, hanem elküldeném a fenébe, hogy keressen más idiótát aki belemegy a játékaiba.
Egyébként nagyon gáz, hogy álszenteskedő buta pic.sák rib.ancoznak le privátba... Biztos rajtam kívül mindenki más szent életű és soha nem követett el hibát!!! Mondjuk nem is tudom mit várok az emberektől. Nekem legalább bűntudatom van, és tuti, hogy nem fogok többet nős pasival kavarni, mert szánalmasnak tartom az ilyen gyáva hapsikat.
Millió ember megcsinálta már ugyanezt. Kiváncsi lennék, akik köpködnek privibe, vagy itt gázolnak, azoknak vajon makulátlan-e a múltjuk, hogy most itt bölcselkednek. Kötve hiszem.
Igen "beleültem nős férfi fas.zába" és???? én felvállalom, elismerem, hogy gáz dolog volt. Ha én olvasnék egy ugyanilyen kérdést, biztos nem kezdeném el ringyózni a kérdezőt. Vagy normálisan válaszolok, vagy sehogy. Ez csak némi intelligencia kérdése, hogy milyen stílusba írogatunk. Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm, aki meg csak köpködni tud, az csináljon pár guggolást, meg menjen el fodrászhoz, tanuljon meg főzni és kedves lenni az urához, mielőtt jön valaki és "beleül a faszába" amaz meg hagyni fogja, mert nem stimmelnek otthon a dolgok... Aztán lehet gondolkozni, meg r.ibancozni.
Az ilyen dolgok itt múlnak a feleségen, a szeretőn és legjobban a férjen! ha valakinek a férje férre megy, akkor vagy alapjáraton ilyen beállítottságú, vagy lehet, hogy a halálba szekírozza otthon az asszony és tele lesz a töke. Igaz az ilyen dolgok hosszú folyamatok végeredményei.
Nekem erre biztos nem lesz szükségem többet!
Szebb jövőt :)
Részletesebben?
Odajott a villamoson és elkezdett udvarolni? Elmentél vele egy randira, megtetszett, és utána mondta csak el, hogy nős? Vagy el se mondta? Kérte, hogy tartsd titokban a kapcsolatot? Hogy volt?
Én több esetet ismerek, de egyikben sem jött szóba az, hogy a kapcsolat titkos legyen a feleség és a világ előtt.
Szóval érdekel, hogyan, miért, melyik ponton megy bele az ember egy titkolózási alkuba.
Te ismered az asszonyt, ha lelkizős, érzékeny típus, akkor tán ne.
Amúgy ő érzi magát győztesnek, szóval nem gondolom, hogy ez "sebeket tép fel".
Ha te meg ennyire nem tudsz szabadulni a bűntudattól, hát szerintem írd meg nyugodtan, és röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!