Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom mit tegyek? Szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek? Szeretem de vajon elfelejtem neki ezt az egész dolgot?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve.25 éves vagyok van 2 gyerekem egyik 2és fél éves a másik 4 hónapos mult. Azt hittem minden rendben a párommal, nyaralni jártunk közös programokkal amikor itthon volt mert 2 hetenként jár hszs s munkshelyéröl de csak ez ugy tünt. Egy hónapja nézelödök a telefonjába és valami azt súgta h nézzek bele a Skypjába erre mit látok a hugommal aki 20 éves beszélgetett nem volt meg a teljes üzenet de abbol kiderült h lefeküdtek. Azt tudni kell hogy egy házban lakunk a szüleimmel és a hugommal. Elsönek mind a kettö tagadta de végül a párom elmondott mindent h a hugom kezdeményezte ezt az egészet h szerelmes bele meg pucér képeket küldött magárol és állandoan rázta magát elötte. Ebböl én semmit nm láttam. A hugomat jol megvertem mert csak migy tudtam lenyugodni a párommal sok vita után meg bocsájtottam, mert szeretem és rajta kivül szinte senkim nincs. De most ahogy telnek az idök nem birom folyton csak az a dolog jár a fejembe nem tudom elfelejteni ha itthol van a párom csak azon idegeskedem h mindig lássam h merre van ne h egy helységbe legyenek. Most megint csak ezen veszekedünk a párom állítja hogy megbánta és megtesz mindent hogy ujra beleszeressek meg h ö nagyon szeret és hülyeség volt amit tett de nm tudom h higgyek-e neki mert nagyon nehéz igy bizni benne. Ki vagyok lelkileg egy barátnöm van akki többet ér bárkinél vele mindent megbeszélek ö azt mondja h az én döntésem h fogok -e azza a tudattal élni h mit tett a párom.
2015. júl. 7. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Az egész család egy katasztrófa, téged is beleértve. Egyedül a gyerekeket sajnálom, pech, hogy ide születtek.
2015. júl. 7. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
hugod remélem feljelent te idegbeteg!
2015. júl. 7. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy ilyenért mondjuk én is megtépném a hugom...igaz én a pasit is úgy hajítanám ki, hogy elbúcsúzni se legyen ide mielőtt pofán találják az utána küldött cuccai.

Kérdező, te tudod mit viselsz el. Ha csak amiatt maradsz vele mert rajta kívül senkid az szerintem elhibázott lépés.

2015. júl. 7. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellett volna megbocsátanod ezt a párodnak. Megfogja tenni ugyanúgy újra és újra. Ha nem a hugoddal,majd mással. Aki egyszer ilyet tesz,az utána már megteszi rutinból is. Ez tipikus,hogy a harmadikra hárítja a dolgot a pasi,pedig pont a pasik szédítik a lányokat,ez a fájó igazság. És valószínűleg a hugod érzett is valamit iránta,ezért történt ez velük. A pasiknak megy ez érzelmek nélkül is,de a lányok érzelmesebbek. Hidd el,a párod ugyanolyan hibás,ha nem hibásabb a dologban!!!!
2015. júl. 7. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Parterapia, pszichologus? Sok beszelgetes.

A hugoddal is beszelgess. Talan ha mindent megtudsz, elmondanak, akkor rajossz mit lehet tenni.

egy megcsalas utan kb. Egy ev kemeny munka a bizalom helyreallitasa. Sokaknak nem megy segitseg nelkul.

kisgyerekkel nehezebb kilepni, de nem.lehetetlen. Szoval gondolkodj.

2015. júl. 7. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:

2. 11:10

Gratulálok agytröszt, a húgát véded aki összekefélt a nővére pasijával.

2015. júl. 11. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerinted miért tette?

Általában szemétség, de lehet te is hibás vagy.

Ki kell egymást elégíteni testileg lelkileg, ha nem bántál elég jól vele akkor sokkal nagyobb a kísértés, ráadásul ha segít megbocsátani akkor tudd hogy a legtöbb ember félre lép életében egyszer legalább, vagyis valószínű te is fogsz (igazi életbeli példákat tudok erre, őt csalták, de ő asszem hűséges volt, aztán másik kapcsolatába meg ő volt a félre lépő).

Valószínű életedben egyszer majd te is megcsalsz valakit, valamelyik jövőbeni párodat, nem hiszed talán, de rengeteg csalódás és pofon fog érni, változhat még az emberekhez a hozzá állásod ha majd folyton átvernek..

Szóval könnyebb megbocsátani ha nem tartod magad teljesen áldozatnak, mert van rá jó esély hogy te is ugyan ilyen tettet követsz majd el.

Talán te is hibás vagy, ha azért csalt meg mert nem bántál elég jól vele.

Nem megoldás félre lépni az is igaz, de nem mindegy mért tette.

Ha nagyon görény lennél velem akkor lehet én is megcsaltalak volna, mert ha te nem bánsz velem korrektül akkor én se muszáj hogy az legyek veled.

Segíthet feldolgozni ha vissza csalod, igazságérzetedet bántja hogy ezt veled megtette, te meg közben hűséges voltál, ha vissza adod neki akkor igazságot teszel, azt javaslom ha szerinted jobban lennél tőle akkor csald vissza.

2015. júl. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!