Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kérjek bocsánatot 3 év után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérjek bocsánatot 3 év után, vagy hülyeség az egész?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy 3 éve, 23 évesen szeretője voltam fél évig egy olyan férfinak akinek felesége és kisgyereke volt. A dolog persze kiderült előbb utóbb, orbitális cirkuszok voltak. Kontaktba keveredtem a pasi feleségével is párszor, hol teljesen normálisan, hol csúnyán. De amúgy szerintem nem egy buta paraszt nő, inkább én voltam ostoba, de nagyon. Akkor nagyon nem értem fel ésszel, hogy mibe másztam bele, meg hogy viselkedtem, majdnem tönkre tettem egy családot (vagyis nem csak én egyedül). Sokszor eszembe jut ez az egész a mai eszemmel soha nem mennék bele ilyenbe, és teljesen máshogy látom az akkori történéseket. Mivel bűntudatom van, és sokszor pörgetem le a fejembe az egészet, szivem szerint bocsánatot kérnék a nőtől, hogy miattam majdnem tönkre ment az élete. Ma éjjel is ezzel álmodtam. Gondoltam , hogy írok neki egy levelet a facebookon, amibe leírom mit gondolok és bocsánatot kérek tőle. Talán megnyugna a lelkem. Viszont nem tudom van-e értelme. Nem -e lennék szánalmas, ráadásul őt is felkavarom. Mit tegyek?
2015. dec. 20. 05:10
1 2 3
 11/27 rrrrrreennnnn ***** válasza:
75%
Nagyon böszme Ferinek totàl igaza van. Ez màr nem a "bocsi" kategòria. Ès megint csak magadra gondolsz,mint annak idején...Hogy TE ezt èrzed,NEKED milyen rossz...Arra tényleg nem gondolsz,hogy az a nő azòta màr megnyugodott és feltépnéd a sebeit??Ezt magadban kell lerendezned!!!! Magadnak kell megbocsàtani. Mert neked nem az a bajod,hogy az asszony mit érez,hanem a magadnak valò megbocsàtâs...Adj erre magadnak időt,menj el a templomba,gyònd meg,vagy mittomén,de hagyjad őt örökre békén!!! Pont te hiânyzol az életéből!!
2015. dec. 20. 11:07
 12/27 A kérdező kommentje:

Kösz, hogy figyelmesen elolvastad az írásomat 11-es. Pont, hogy eszembe jutott, hogy talan hülyeség mert felzaklatom!! Ha nem vagy képes figyelmesen olvasni, akkor inkább máshova menj válaszolni.....

Lelkiismeretfurdalásom lehet, nem? ezt próbálom valahogy rendezni így vagy úgy...

A visszakapjuk az életben dolgokba meg hiszek... sajnos.. ez ilyen..

2015. dec. 20. 11:16
 13/27 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Figyelj ide. Te kitettél egy kérdést. Igen,olvastam képzeld,hogy utolsò sorsidban megemlìted,hogy talàn felzaklatod. Vâlaszoltam,hogy igen,felzaklatod és eszedbe ne jusson felkeresni. Sajàt lelkiismereddel szàmolj el!!!!! Az lesz a legnehezebb. Ès az jò pont,hogy tudod,vissza fogod kapni:-) Mondjuk azt is tudd,hogy ezeket a dolgokat kamatostul bosszulja meg az élet. Ès akkor,amikor a legjobban fàj.
2015. dec. 20. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek
2015. dec. 20. 11:57
 15/27 anonim ***** válasza:

Igen ez nem a bocsi kategoria,es lehet felzaklatod.

Viszont ,en jobban orultam volna,ha anno a ferjem volt szeretoje bocsanatot kerert hazudozott ,kavart,meg 2 ev mulva gyalazkodo levelet irt,mert nem birta elviselni,hogy nem o lett az uj asszony...:(

Talan ha megteszi ezt a lepest,en se gyulolnem mar...

2015. dec. 20. 13:15
 16/27 anonim ***** válasza:

Bocsi

Bocsanatot kert volna,ahelyett hogy

( telorol irtam)

2015. dec. 20. 13:16
 17/27 anonim ***** válasza:

"attól még nem fog az ágyatokba mászni."

Te beteg vagy? :D

2015. dec. 20. 14:18
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
#17 Nem, csak ismerem az ittenieket. :)
2015. dec. 20. 15:04
 19/27 anonim ***** válasza:

Hmm sokan magukból indulnak ki, úgy látom te is ezek közé tartozol. :)

Nem mindenki szorul rá, hogy random kapcarongyokra fanyalodjon rá, akikről semmit sem tudnak jóformán és máris dugni akarjanak.

2015. dec. 20. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:

5: Értem.

És hol hibáztál pontosan? Ezt meg kéne állapítani. Nem kell a nyakadba venni a férfi bűnét.

Tehát hol, melyik ponton cselekednél ma másképp, ha most érkezne ő az életedbe és kezdene udvarolgatni?

2015. dec. 21. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!