Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hülyeség megbocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség megbocsátani?

Figyelt kérdés
Férjem félrelépett fél éve egy kolléganőjével (szex nem volt) és kibékültünk. Most sokkal jobb a kapcsolatunk, mint előtte. Sokan hülyének néznek, hogy nem hagytam el. Valóban hülye vagyok emiatt? Mindenki vissza fog esni ebbe a hibába, ha már egyszer nyitott más felé? Ismerősök szerint pazarlom az időmet. Leginkább érzelmi síkon csalt meg, udvarolt a másiknak. Találtam anno üzenetváltásukból, abból hiszek neki, hogy le nem feküdtek. Így is ocsmány az egész amit műveltek, és sokáig magam alatt voltam tőle. De ha kijavítjuk a hibákat lehet még esély rá, hogy őszintén szeret, és együtt öregszünk meg?

2016. márc. 31. 12:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy ezt akárki is meg tudná mondani.

Az ember a hibáiból tanul. Van aki elköveti többször is és rossz következtetést von le belőlük, de van aki elsőre is felfogja a súlyát a dolgoknak.

De ha átvitt értelembe nézzük az életet, nem csinálunk mindannyian hibákat? Senki nem tud leélni egy életet hibák nélkül, nem lehet megfelelni 100% ban 80-90 éven keresztül.

Ha jobb a kapcsolat akkor szerintem nem döntöttél rosszul, lehet egy életre fog mostantól szólni, de lehet hogy nem. Ha még egyszer előfordul akkor értelemszerűen szakítani fogtok gondolom, de ha most jó akkor nem feltétlen kell ezt megszakítani.

2016. márc. 31. 12:21
 2/21 anonim ***** válasza:
38%

Amikor xar volt a kapcsolat, őszinteség és javítás helyett kereste az utódod. Szerinted most mennyire őszinte?

Semennyire, csak egy alakuló kapcsolatért nem hagy ott.

Innentől óvatosabban lép félre, és otthagy ha a másik biztos.

Többnyire ez a forgatókönyv jön be.

2016. márc. 31. 12:25
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt vallom. Remélem nem döntöttem rosszul. De ez idővel úgyis elválik.
2016. márc. 31. 12:25
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem kereste az utódot mivel azzal a nővel gyakorlatilag lehetetlen lett volna összejönjie hivatalosan. Ott is házasság, gyerekek..és egyikőjük sem akart kilépni. Annyira lehet nem voltak egymásba esve.
2016. márc. 31. 12:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szex nem is volt, csak egy ilyen bizonytalan munkahelyi flört, és ezt le tudtátok rendezni egymás közt, akkor még egy esélyt megérdemel a kapcsolat. Ha most felrúgnátok, talán nagyon megbánjátok később. Én haladékot adnék magunknak.
2016. márc. 31. 13:05
 6/21 anonim ***** válasza:

Ezt csakis te tudhatod. Ha megint kifelé kacsingat, akkor hülyeség volt, ha nem bukik be soha többé, akkor nem.

De a kérdés az, hogy ki tudtad törölni magadból a gyanakvást vagy nem.

Ha nem, akkor nem lesz egy perc nyugtod sem és akkor nem kérdés a kérdés.

2016. márc. 31. 13:37
 7/21 A kérdező kommentje:
Még nem bízom teljesen benne, de úgy érzem ha kiérdemli visszakaphatja. No de ettől függetlenül, azt a feltétel nélküli bizalmat amit ezelőtt éreztem soha. Az elúszott.
2016. márc. 31. 13:55
 8/21 anonim ***** válasza:

Igen, hülyeség, legközelebb szex is lesz. Ha nem a kolleginával akkor mással.

Tapasztalat.

2016. márc. 31. 14:02
 9/21 A kérdező kommentje:
Bízom abban hogy tanult belőle. Ne legyen igazad utolsó. De ha úgy is lesz legalább tiszta lesz a lelkiismeretem hogy megpróbáltam.
2016. márc. 31. 14:09
 10/21 anonim válasza:
100%
Mindenki megérdemel egy esélyt! Az a lényeg, hogy most jobb a kapcsolatotok, ez számít. Az, hogy mások mit gondolnak, vagy hülyének néznek.....az az ő bajuk. Azért teszik, mert irigyek arra, hogy Ti a mélyből is fel tudtatok emelkedni. Legyél büszke magadra, hogy nem veszik el a férjedet, holmi olcsó nők.....
2016. márc. 31. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!