Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről, ti mit tennétek a helyünkben?
8. éve vagyunk együtt, 3. éve házasok. Az esküvő után néhány hónappal megfogant az első babánk, pont, amikor azt mondtuk, mégis védekezzünk. A várandósság jól telt, szerelmesen, tervezgetve. Aztán megszületett a baba, és bennem feltört az az érzés, hogy mindig is hiányzott valami a kapcsolatunkból, nem érzem magam férfinak, nagyjából semmi sincs rendben. Egy céges buli után lefeküdtem a kolléganőmmel, akivel már régóta kerülgettük egymást. Aztán ez a kapcsolat tartott néhány hétig, majd a nő kirúgott, veszekedünk néhányat, tudom, hogy nem szerelemből volt velem, csak élvezte, hogy végre kell valakinek, aztán össze- vissza hazudozott. Mérges voltam rá, de a vonzalom sajnos nem múlt. Ezt még ekkor nem mondtam meg a páromnak, hanem csak hogy át akarom gondolni a dolgot, és valószínűleg el kellene válnunk. Ő hazament az anyjáékhoz a gyerekkel, majd egy hét múlva telefonon közöltem, hogy döntöttem, váljunk el. Ennek ellenére tisztázni akartuk, hogy mi miért is történt, így elmentünk egy ismerős terapeutához, hogy segítsen nekünk ebben. Ő azt mondta, mindketten tárgyként használtuk egymást a kapcsolatunkban, és sohasem ismertük egymás valódi arcát. Tud abban segíteni, hogy egy valódibb megismerés kialakuljon köztünk és utána döntsünk a válásról. Ennek a folyamatnak a végén vagyunk, úgy döntöttünk, újrakezdjük, minden jól alakul, sokat tanultunk és meg van a lehetősége egy nagyon jó kiteljesedett kapcsolatnak.
A múlt héten viszont nagyon magam alá kerültem, mert úgy éreztem, a gyakorlatba nem tudom átültetni a tanultakat, ugyanazokat a köröket futom, amiket nem akarok, és ami a személyes fejlődésem útjában áll. Aztán úgy gondoltam, szükségem van rá, hogy megmondjam a kolléganőmnek, hogy vele soha semmi nem lesz már, és rendbe hozom a házasságomat. Sajnos a végén megcsókoltam, majd le is feküdtünk egymással. A feleségem érthető módon nagyon szomorú, csalódott, megalázottságot érez. Nem akarok válni, az ő kezébe adtam a döntést, hogy ezek után velem akar-e maradni. Nem merek eljönni a munkahelyemről, míg nincs a másik helyen munkám, ez még egy kis időbe telik, de addig minden nap együtt kell dolgoznom a nővel, akibe egyébként szerelmes vagyok, de ellent akarok ennek állni, mert a családot tartom értéknek. A feleségem otthon retteg, mikor engedek újra a késztetésemnek, vagy döntök a másik nő mellett. Labilis vagyok, és nem érzem magam elég erősnek, nem érzem, hogy meg tudok felelni, ez amúgy is egy sarokpontja az elcseszett életemnek, mármint a megfelelés.
Mit gondoltok?
Össze kéne szedned magad.
Jól érzed, jelenleg elég messze vagy a felnőtt férfitől.
Az csak a felelősség hárítás, hogy azt mondod a feleséged döntse el. Te életed neked kell dönteni.
Ameddig ilyen vagy addig csak nyírjátok egymást.
Kemény női válaszok, ha fordítva lett volna, akkor szegény elhanyagolt feleség :D
Ja, amúgy férfiként mondom, gerinced nincs sok. Te ostoba vagy, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!