Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha hosszú, rossz házasságban feltűnne egy nő?
Még nem is lenne olyan nagy tragédia, ha félre léptek, de ha a feleségetek teszi ezt, már váltok is.
Nehogy azt gondold, hogy egy nőnek könnyebb ugyan amellett a dagadt, kopaszodó mogorva férfi mellett ébredni minden reggel. Ettől függetlenül normális nő nem tör házasságot, ha nem a férjével akar hálni, akkor elválik. Normális férfi is pontosan ugyan ezt teszi. Csak az erkölcstelen, töketlen férfiak másznak mások ágyába, és mennek haza jópofizni az asszonnyal.
Az nem tetszik soha, amikor egy nő vagy egy férfi az egész neme nevében nyilatkozik. Mintha így kisebb lenne a bűne.
Annyi töke nincs, hogy azt mondja, a monogámia nem NEKEM lett kitalálva. Nem, kiterjeszti másik 3 milliárd emberre is.
Az ilyen férgek miatt hiszik azt a nők, hogy nincsenek rendes férfiak, pedig rengetegen vannak. Csak mindig az ilyen fütyik teszik a nagy kinyilatkozásokat.
21: ki mondta hogy valnek? ha reszerol ugyanugy abszolut erzelemmentesen egy sima kufirc lenne, es nem forditana erzelmeket az illetore, az nem zavarna. Az zavarna, ha veszelyben ereznem a hazassagom, vagyis ha nem velem akarna elni.
22: jo akkor hogy orulj, ugy mondom hogy nem nekem lett kitalalva. Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy mukodhet az, hogy egy no eleg egy eletre. Ugyanugy eroszakot kell venned magadon mint a colibatusban, csak egy fokkal enyhebb.
Olyan mintha egesz eletedben nem ehetnel mast csak egy valasztott etelt, mondjuk krumplit, es nem ertenek ha mast kersz, mert hat a krumplitol se halsz ehen, attol is jol laksz, edd azt, ha meg nem izlik, akkor valts repara, de akkor soha tobbe ne egyel krumplit, hanem egesz eletedben csak repat. Marhasag.
20!
Isteni a video!:)
Kérdező!
Nem csak rossz és hosszú házasságokban tűnnek fel emberek. Rengeteg nő és férfi van jelen mindig. Az különböztet meg bennünket egymástól, de főként az állatoktól, hogy képesek vagyunk uralkodni magunkon. Képesek vagyunk mérlegelni. Soha nem felejtem el, amikor rámstartol egy férfi, hogyan esne a másiknak. Mivel én belehalnék, így nem okozok fájdalmat annak, akit szeretek.
Ha rossz a házasságod, akkor lépj ki belőle. Szerencsére már nem az van, mint régen, hogy a társadalom kinézett, ha elvált vagy. De, hogy minden megcsalós faszinger ezzel az egyfélekajaörökre dumával jön ...ez kimondottan bicskanyitogató.
És valóban: nem kötelező a házasság. Azoknak való, akik máshogy gondolkoznak, mint te. Benne van persze a lutri, de ha eleve ez a felfogásod az egyoldalú étkezésről, akkor nagyot hibáztál.
Menj az utadra, de ne alázd meg a nőt, mert régen máshogyan éreztél iránta!
A gyakorlat azt mutatja, hogy ha valaki rossz házasságban él, arról egyrészt ő IS tehet, másrészt tökéletesen megfelel neki ez a felállás.
Manapság senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy benne maradjon egy rossz kapcsolatban! Még csak másik nő se kell hozzá, ha pedig mégis, az elég szánalmas, hogy valaki ÖNMAGÁÉRT nem képes kilépni a rossz házasságából, csak ha már megvan az utód. Az ilyen férfiak igencsak életképtelenek...
A másik pedig, hogy milliószor láttam már a rossz házasságukra panaszkodó férfiakat, akik akkor sem léptek ki, amikor lett volna kiért. Tökéletesen megfelelt számukra az állítólag rossz házasság.
Ha pedig a feleség lépett, akkor érdekes módon az adott férfinak a következő kapcsolata is pontosan ugyanolyan pocsék lett idővel, mint amilyenből kilépett.
27: regen is szerettem, most is szeretem. Nem erzelmekrol beszeltem, hanem egyszeru biologiai uritesrol. Epp ezt mondom, attol hogy neha eszem rakottkrumplit meg nem szeretem kevesbe a rantotthust.
Mas tars, erzelmi viszony massal nem kell. Szex erzelemmentesen idonkent kell.
Egyszeruen erdekel hogy milyen massal, szokevel, barnaval, magassal alacsonnyal, azsiaival, fiatalabbal stb, erdekel a gondolat hogy mas-e vagy hasonlo, de megegyszer mondom nulla erzelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!