Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik csalják a pasijukat/férjüket, ez igaz volna?
12-es.
Köszönöm nálunk minden oké. Elégedett vagyok. Ha problémánk van, akkor azt megbeszéljük!! nem félrek.runk, utána sajnáltatjuk magunkat!!
És párkapcsolaton belül is kilehet élni a nőiességünket, nem kell ahhoz egy harmadik fél.
Nekem az nem mentség, hogy ott a közös gyerek, meg hogy a férj nem akar elválni!!
Minden a saját döntésen alapszik.
Te lehet megelégszel ennyivel, én nem.
Aztán játszhatod hogy te boldog vagy így, meg hogy minden rendben, azzal hogy te csak egy szerető vagy a 3. félnek. Hol marad az önbecsülésed, és a tisztességed??
Ja, hogy nem is volt?!
Greatulálok. Ennyi ésszel férjhez menni!
Lehet azért nem tett a párod boldoggá, mert már te sem tudtad! Kölcsönös.
Nem értem, hogy miért ragoszkodsz a házassághoz! Hagyjuk azt a dumát, hogy a férjed nem engedi hogy elválj!! Mert tán fegyverrel kényszerít??
Pffff. Szánalmasok vagytok.
Nem, nem vagyok boldog.
Folyamatosan a kiutat keresem a helyzetemből, de jelenleg nincs.
Válás lesz.
A kölcsönösség már nincs jelen a párkapcsolatunkban. Már csak az alap, családot érintő dolgokról beszélünk.
21#
Felnőtt, önálló gyermekünk van, és én egy szóval nem mondtam, hogy a férjem kényszerít a házasságunkba.Lehet hogy neki is van valaki.Rengeteget utazik, nem tudhatom, akár csalhat is. És végül elítélni csak annak van joga, aki felvette már a "cipőmet" egyszer is!!!
23. Olvasd már vissza az összes hozzászólást, mielőtt reagálsz.
Amúgy meg lexarom, hogy lepontozol, mert te főzted magadnak, én meg a véleményemet leírhatom, ha tetszik, ha nem!!
Igen, elítéllek!! Rossz házasság van, ezt elismerem. Felnőtt gyerekeitek vannak, akkor miért is nem lehet elválni, ha:
1. nem vagytok boldogok
2. gondolom mind a kettőtöknek van valakije, vagy te csak azzal takarózol.
Te dolgod, de akkor meg szenvedj!
Vagy anyagi okai vannak??
na az szép, ha csak a kényelem tart össze.
Hahaha... Szenvedek? Nem vagyok boldog?
Csak most vagyok igazán !!!
Téma lezárva részemről.
Ja, hogy te attól vagy boldog, hogy egy hazug kapcsolatban élsz?!
Aha.
Meg hogy egy csalfa ri.i vagy? Most már minden világos. :)
Nem lenne olyan bonyolult, ha egyesek nem kavarnának mindent össze maguk körül.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
Senki se magyarázza már be nekem, hogy aki akar az nem tud kilépni egy rossz házasságból.
Meg azt se, hogy minden rossz házzasságra a félrek.rás a megoldás!
Annyi az egész, hogy ezek a nők ennyire hülyék, tisztességtelenek, és kényelmesek!
27-es vagyok Sokfelekeppen elunk, mindenki mas es nem minden emner kovet egy semat. Ami szamodra evidens az masnak nem az, a moral pedig egy vegtelenul relativ dolog.
Mi dontjuk el, hogy hogy elunk es nem kell masokk eletvitelevel egyeterteni, de kijelenti ex katedra, hogy az amit o csinal az rossz, az igy hat ize....eleg meredek:-))A te moralodhoz viszonyitva rossz, az ovehez normalis. Az eletnek az a lenyege h ugy eljuk, h boldognak erezzuk magunkat benne. Az, hogy ki es hogy jut el idaig, vagy ki hogy ertelmezi az egyeni dontes.
Nem ismerjuk a ferjeiket, nem tudjuk miert vannak egyutt es mivel embereket nem lehet korulmenyek alapjan megitelni igy max otleteid lehetnek, hogy szerinted nekik hogy kene elni. Ezek a dolgok vannak akiknel nem mukodnek, es a megcsalas nem a lehrosszabb ami tortenhet.
A tragedia az, amikor az ember elfelejt elni es retteg attol, h masok mit gondolnak rola. Sztem az sokkal tragikusabb mint az, h csalja a ferjet:-)
A statsiztikaban en a munkatarsnod velemenyet tamasztom ala a gyakorlatbol.
Szoltam a ferjemnek el akarom hagyni, szoltam még vagy 6 szor es aztan megcsaltam. Amikor ele alltam, hogy na holnaptol elhagyom, akkor hirtelen kinyilt a szeme. Elotte verhettem magam a foldhoz az se erdekelte.
Utana bezzeg en voltam az utolso k a vilagon. Szoval ha a munkatarsnod is hasonloak utan csalja a ferjet akkor az rendben van...es hat a ferjek kenyelmesek, ami nem feltetlenul egyenlo a butasaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!