Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik csalják a pasijukat/férjüket, ez igaz volna?
6#
Büszke is vagyok!Élek a nőiességemmel... Szerintem Ő is tudja.. És Te? Persze minden tökéletes...Hahaha....
Inkább csak lesz#rják, elkönyvelik női hisztinek.
Hogy én hányszor téptem a szám, mert pocsék a szex (kapkod, szinte belém maszturbál, meg se próbálja visszatartani, letojja, hogy nekem jó-e).
A nőiességem persze romokban volt.
Nem terveztem megcsalni. Hülye véletlenek sorozata és egy rettenetes veszekedés után egy régi ismerősömmel találtam magam az ágyban.
Fantasztikus volt.
Egyetlen alkalom után kivirultam.
A férjem egy munkatársamra gyanakodott, megtudta, hogy kihord kocsival a vasútra (elég rossz környéken kellett átmennem, hogy elérjem az utolsó vonatot, szimplán féltett a srác, nehogy bajom essen).
Botrányt rendezett itthon, majd visszament az anyjához.
Végül két hét után tepert vissza, én hülye meg, még éreztem iránta, a lányunknak is hiányzott, aki akkor volt három éves.
adtam neki még egy esélyt. Én hülye.
Pár hónapig fantasztikus volt. Pontosan addig, míg pozitív terhestesztem lett. (gumival védekeztünk).
A betöltött 12.hét után drasztikusan visszaesett.
Ez az én jó kis történetem.
Másfél éves sincs a kicsi. Nem szexelünk, alig beszélünk.
Lelépni esélyem sincs.
Ítéljetek el, de havi egyszer összejövünk az ismerősömmel, beszélgetünk, szexelünk, jól érezzük magunkat.
Nőt is lehet úgy csalni, hogy fel se tűnik neki, - szerintem ez nem nem-függő.
Azt én is látom, hogy a férfiak kevésbé hajlandóak komolyan venni a párkapcsolati problémákat - AZ az ostobaság
16!
Nem voltam 50+ hétig terhes, plusz a kicsi is örökölt némi genetikai difit a férjemtől.
De szerintem ezt privátban kellett volna kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!