Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, akik csalják a pasijukat/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik csalják a pasijukat/férjüket, ez igaz volna?

Figyelt kérdés
Van egy munkatàrsnőm,aki rendszeresen csalja a férjét.Szerinte a férfiak csak akkor veszik észre,hogy valami gond van,ha a nő elhagyja őket,vagy félreérthetetlen helyzetben talàlja "szerelmét" egy màsik pasival.Tényleg ennyire butàk volnànak a fiùk/férfiak?
2016. márc. 12. 17:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én nem csaltam senkit, de tényleg ennyire buták a férfiak. Amikor valakinek elmondod 20x is hogy baj van, és szakítani fogsz de kiröhög meg nem veszi komolyan, csak akkor sír amikor tényleg elhagytad akkor rájössz hogy igen, a férfiak mérhetetlenül ostobák.
2016. márc. 12. 19:05
 12/30 anonim ***** válasza:
40%

6#

Büszke is vagyok!Élek a nőiességemmel... Szerintem Ő is tudja.. És Te? Persze minden tökéletes...Hahaha....

2016. márc. 12. 19:06
 13/30 A kérdező kommentje:
Akkor a férfiak (többsége) mérhetetlenül ostoba,vagy csak simàn nem hajlandóak belàtni,észrevenni ha gondok vannak a pàrkapcsolatukban?
2016. márc. 12. 20:24
 14/30 anonim ***** válasza:
86%

Inkább csak lesz#rják, elkönyvelik női hisztinek.

Hogy én hányszor téptem a szám, mert pocsék a szex (kapkod, szinte belém maszturbál, meg se próbálja visszatartani, letojja, hogy nekem jó-e).

A nőiességem persze romokban volt.

Nem terveztem megcsalni. Hülye véletlenek sorozata és egy rettenetes veszekedés után egy régi ismerősömmel találtam magam az ágyban.

Fantasztikus volt.

Egyetlen alkalom után kivirultam.

A férjem egy munkatársamra gyanakodott, megtudta, hogy kihord kocsival a vasútra (elég rossz környéken kellett átmennem, hogy elérjem az utolsó vonatot, szimplán féltett a srác, nehogy bajom essen).

Botrányt rendezett itthon, majd visszament az anyjához.

Végül két hét után tepert vissza, én hülye meg, még éreztem iránta, a lányunknak is hiányzott, aki akkor volt három éves.

adtam neki még egy esélyt. Én hülye.

Pár hónapig fantasztikus volt. Pontosan addig, míg pozitív terhestesztem lett. (gumival védekeztünk).

A betöltött 12.hét után drasztikusan visszaesett.

Ez az én jó kis történetem.

Másfél éves sincs a kicsi. Nem szexelünk, alig beszélünk.

Lelépni esélyem sincs.

Ítéljetek el, de havi egyszer összejövünk az ismerősömmel, beszélgetünk, szexelünk, jól érezzük magunkat.

2016. márc. 12. 21:25
 15/30 anonim ***** válasza:
33%
Házasodni készülő férfiak elolvashatnák ezeket a válaszokat.Íme az elrettentő példa.
2016. márc. 13. 00:52
 16/30 anonim ***** válasza:
35%
14-es: es kitol van a gyerek? Biztosan tudod?
2016. márc. 13. 05:23
 17/30 omba ***** válasza:
100%

Nőt is lehet úgy csalni, hogy fel se tűnik neki, - szerintem ez nem nem-függő.

Azt én is látom, hogy a férfiak kevésbé hajlandóak komolyan venni a párkapcsolati problémákat - AZ az ostobaság

2016. márc. 13. 08:47
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

16!

Nem voltam 50+ hétig terhes, plusz a kicsi is örökölt némi genetikai difit a férjemtől.

De szerintem ezt privátban kellett volna kérdezed.

2016. márc. 13. 11:05
 19/30 anonim ***** válasza:
#16-os, az övé a gyerek, az fix, nem mindegy a többi?
2016. márc. 13. 11:41
 20/30 anonim ***** válasza:
56%
Vicces, hogy a pasik ostobák mert nem veszik észre de a nők nem r.bancok csak kiélik a nőiességüket. Ennyi erővel a férfiak nem ostobák csak ennyire megbíznak a párjukban. Amúgy az egészet vissza lehet vezetni a megfelelő kommunikációra, ha az megvan mindkét fél részéről akkor meg lehetne oldani a problémákat, ha akár a férfi akár a nő részéről hiányzik akkor előbb utóbb ez lesz a vége. Nem csak a férfiak a nők is képesek beleszokni a szürke monotonitásba és egy idő után nem lesz semmi új ,semmi izgalmas a kapcsolatban és ilyenkor szoktak jönni a szeretők akik mellett újra nőnek érezhetik magukat (vagy férfinak)az csalfa felek. Csak az a szomorú, h ha a szeretővel tartana ott ahol a férjével (több év házasság stb) akkor ugyan úgy jönne egy másik szerető. Nekem pl pont fordítva volt, hiába próbáltam beszélni a lánnyal nem tudta konkrétan elmondani csak egyszer csak vége lett...
2016. márc. 13. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!