Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik így ismerték meg a mostani párjukat/férjüket/feleségüket?
Gratulálok nektek! :)
Én egyszer voltam távkapcsolatban, mi mondjuk nem laktunk annyira nagyon messze, ő Érsekújváron, én meg Budapesten. Hétvégenként hetente vagy kéthetente tudtunk találkozni. Kevesebb mint másfél évig húztuk, aztán vége lett, de nem elsősorban a távolság miatt, hanem inkább azért, mert a srác sok szempontból még nagyon éretlen és gyerekes volt, a problémamegoldó készsége nullával volt egyenlő, ezáltal a kommunikáció is nehézkesen ment.
Páromat hasonlóan ismertem meg, de mivel én előtte már jártam pórul távkapcsolattal, ilyesmibe nem mentem bele, hogy jajj mi most szerelmesek vagyunk és egy pár. Nem. Nem ismer, csak a képet szereti, amit ő maga elé képzelt, és én ugyanígy.
Kb. 4-5 év múltán találkoztunk először, teljesen természetes volt az egész, a hülye érveim persze nem sokat értek :D. Akkor egy hetet töltöttünk együtt, utána hazament - nálunk itt kicsit szappaoperai volt a dolog, mert ment a vacilálás, hogy akarjuk, nem akarjuk, mit lehetne... :D -, további kb. fél év után helyileg ide költözött, viszont akkortól jóformán az első nap óta együtt vagyunk. :)
Sajnálom, hogy éveket vesztegettünk el, de ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy ugyanígy működne most a kapcsolatunk, ha nem egy több éves barátsággal alapozzuk meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!