Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, akik csalják a pasijukat/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik csalják a pasijukat/férjüket, ez igaz volna?

Figyelt kérdés
Van egy munkatàrsnőm,aki rendszeresen csalja a férjét.Szerinte a férfiak csak akkor veszik észre,hogy valami gond van,ha a nő elhagyja őket,vagy félreérthetetlen helyzetben talàlja "szerelmét" egy màsik pasival.Tényleg ennyire butàk volnànak a fiùk/férfiak?
2016. márc. 12. 17:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem.

Bár én nem csalom a férjem, de úgy gondolom, hogy észrevenné ha megtenném, mint fordított esetben én is. Mert akkor valami nem működik jól, vagy ugyanúgy, és az előbb-utóbb gyanús lesz.

Nem vagyok rosszindulatú, de remélem, hogy a kollégád lebukik, megérdemelné.

2016. márc. 12. 17:18
 2/30 anonim ***** válasza:
75%
Én nem csalom a férjem,de abban van igazság,hogy már csak akkor ébrednek mikor gáz van.
2016. márc. 12. 17:18
 3/30 VirágésBence ***** válasza:
61%
Nem csak a férfiak, a nők is, az emberek általában csak akkor térnek észhez ha már megtörtént a baj.
2016. márc. 12. 17:27
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
Én meg vállalom. Csalom a férjem. És nem veszi észre. Kb azt sem venné észre, ha atomtámadás lenne a föld ellen. Lelépek hajnalban, meg sem hallja ha kiállok a kocsimmal,azt sem mikor beállok. Az a 1-2 óra az enyém, meg persze a szeretőmé.
2016. márc. 12. 17:29
 5/30 anonim ***** válasza:
52%

Nem hiszem, hogy a végtelenségig lehet ezt csinálni! Előbb, vagy utóbb de lebukik.

Meg is érdemli. Ha valami nem működik a kapcsolatban, vagy nem szereti a másik félt, akkor nem szerető kell, hanem megvitatni, vagy lezárni a kapcsolatot.

2016. márc. 12. 17:32
 6/30 anonim ***** válasza:
14%

4-es büszke lehetsz magadra!!

Miért nem a párodnak vallod be helyettünk?

2016. márc. 12. 17:33
 7/30 anonim ***** válasza:
49%
Én is csalom a férjemet. De valahogy nem akarja észrevenni magát, szerinte minden jó úgy, ahogy van.
2016. márc. 12. 18:24
 8/30 anonim ***** válasza:
53%

de miért csaljátok???

Miért nem hagyjátok ott???

Ha a férjetek csalna akkor az is rendben volna??

2016. márc. 12. 18:28
 9/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem akar elválni. Igen az is rendben volna, ha ő csalna.
2016. márc. 12. 18:29
 10/30 anonim ***** válasza:
69%
En is csalom a ferjem, sztem azt se venne eszre ha egne a haz, elvan a kis vilagaban. En pedig heti haromszor gym-be jarok, azaz a szeretommel vagyok.
2016. márc. 12. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!