Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy én szeptemberben férjhez megyek?
Bele voltam zúgva 13 éves koromtól, ő volt az életem "Tökéletes Sráca", rengeteget szenvedtem és sírtam miatta, de csak a gimi utolsó félévében jöttünk össze... Utána pedig szakítottunk, mert ő Svájcba ment továbbtanulni.
A szüleink jóban vannak és már évek óta hagyomány a közös nyaralás. Nemrég mentek és én is becsatlakoztam, valamint mint a reptéren megtudtam, a srác is. Minden télen ugyanoda mennek vissza és mi ott jöttünk össze anno.
Előtörtek az emlékek, nosztalgiáztunk és mellette nem éreztem azt a nyomást, amit amúgy. Szóval lefeküdtünk néhányszor...
Azóta keres, beszélünk elég sokat és most tavasszal újra megyek Magyarországra és mondta, hogy akkor valószínűleg összefutunk, mert ő is ott lesz az anyukája születésnapja miatt. De fogalma sincs, hogy én szeptemberben férjhez megyek, egyáltalán nem tud semmit az életemről...
Szeretem, de a vőlegényemet nem tudnám elhagyni egy kamaszkori hóbort miatt.
Vagyis most eléggé összezavarodtam, de úgy érzem, így helyes.
Nincs más, csak ő --->most írtad le az ellenkezőjét xd
Legalább magadnak ne hazudj attyaééég
Azért nem a vőlegényemmel kapcsolatban kérdeztem, mert tudom, hogy nem fogom neki elmondani, a lelkiismeretemmel kapcsolatos dolgokat pedig elintézem én. Nem ebben a kategóriában volt a kérdésem, áttették.
Nem tudja meg a párom, mert csak én és a fent említett srác tud a dologról. Én nem fogom elmondani és ő sem, élete legnagyobb hülyeségét tenné akkor.
Mi az, hogy miért nem mondom meg?!
Talán azért, mert akkor oda lenne a kapcsolatunk, az eljegyzésünk és minden más?!
Nem vagyok hülye. Ezen nem jutna túl mosolyogva, bármennyire is szeret és odavan értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!