Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam el neki mégis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki mégis?

Figyelt kérdés

Az van,hogy tetszik nekem egy férfi,szeretem őt.Már több mint egy éve,kb. 2 éve is már,egyre jobban szerettem meg az idő alatt.Eddig nem akartam neki elmondani.

Volt párszor hogy azt hittem sikerül elfelejtenem,de..végül kiderült hogy nem.

Az a baj,hogy már sokat szenvedtem,sírtam miatta,a kétértelműi viccei is csak nehezítették a helyzetem.

Néha..már bűntudatom is volt mert szerettem és arra gondoltam jogosan érzek bűntudatot.

Egyszer valahogy egy olyan viccesen szóba hozta a szerelmi bánatot meg hogy ebbe bele lehet halni..(viccesen) és már azóta ez is eszembe jutott..

Meg,próbáltam már elfelejteni,de csak egy időre sikerült.

Most próbáltam másba beleszeretni és ismerkedni..de ez sem sokkal jobb így,hanem még rosszabb.Ráadásul tartok tőle hogy nehogy valaki olyannal próbáljak meg,ami végül nem sül jól el.Tehát hogy ő akarna tőlem valamit,én meg valójában tőle nem,ilyesmi.

Megérinteni is alig mertem,elmondani nem mertem annak akit szeretek.Szerintetek mégis próbáljammeg?

Nem mondhatom el senkinek se,se a családban,se barátnőnek.

Úgy gondoltam h úgy beszélnék RÓLA mint egy 3.személyről.És akkor nem mondom el közvetlenül h ő

Mit tegyek?

2016. febr. 9. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Tedd meg és bánd meg,mielőtt megbánnád,hogy nem tetted meg.
2016. febr. 9. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mered elmondani neki,akkor kezdj el jeleket adni felé,hogy észre vegye,hogy tetszik és talán majd ő kezdeményez is,ha te is tetszel neki.Így ha esetleg nem tetszenél neki,akkor nem lesz kellemetlen a helyzet számodra.

Sok sikert! :-)

2016. febr. 9. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Már adtam neki jeleket,sőt,mintha ő is nekem.

De ..ez a jel-dolog most nem oldja meg a helyzetem :/

Elvileg nem is annyira szabadna elmondanom neki,csak már végső megoldásként jutott eszembe.

Nehogy még rosszabb legyen

2016. febr. 9. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Én már azzal is próbálkoztam hogy kiírtam magamból..de ez kb.pár hétig hatott.

Szerintem rajtam az eddigi jelek,meg próbálkozások már nem segítenek :/

Hiába írtam le,hiába próbáltam elfelejteni,hiába próbáltam másokkal ismerkedni..

Csak az a baj hogy nem mondhatnám elvileg el neki amit érzek..de kezdem azt érezni hogy jobb ha elmondom mielőtt valami hülyeség történne

Csak ugye itt van bennem az a "de" :/

2016. febr. 9. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy 'elvileg' nem mondhatod el neki? Tiltja a vallásod?
2016. febr. 12. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy 13? Akkor nem ide kerni mert ez felnotteknek van 18+
2016. febr. 12. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Értem, akkor már csak az a kérdés, miért nem tudod elkerülni, hogy találkozz vele?

Azt írod, azért nem próbálkozol mással, mert tartasz tőle, hogy rossz sül ki belőle.

Nos, az a helyzet, hogy ebből meg konkrétan biztosan rossz fog kisülni. Több ember számára is.

Szóval értem én, hogy nehéz számodra ezen túllendülni, de kívülről tisztán látszik, hogy valóban nagyobb gond is lehet. Tehát ne találkozz többet a figurával, keresd más férfiak társaságát. Meg fogsz lepődni, hogy pár hónap múlva röhögni fogsz magadon, hogy ezen rugoztál évekig.

2016. febr. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!