Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A szűz lányokkal az a baj, hogy a legkisebb törődés után is betegesen fognak ragaszkodni. " Egy ilyen után hogy mondjam meg, hogy én is az vagyok?
A barátommal nem régóta vagyunk együtt, 2 hete (5 éve ismerem amúgy). Nem igazán csináltunk még semmit a csókolózáson kívül, vagyis tegnap a kocsijában majdnem, de aztán inkább befejeztük.
Viszont ma beszélgettünk, ott volt egy haverja is, akinek írogat egy lány és kérdeztem, hogy miért nem akar vele találkozni, a válasza pedig az volt, hogy "mert senkije nem volt még". Mikor kérdeztem, hogy ez miért baj, akkor mondta a barátom a fent említett mondatot...
Oké, elmúltam 18, pletykáltak már rólam, de még sosem csináltam semmit fiúval, barátom sem volt.
Én mondjuk rájuk borítottam volna az asztalt, de ezt csak most, harmincas fejjel mondom.
Közöld a barátoddal, hogy megnyugodhat, nem a szüzesség elvesztése tölt agyat a lányok fejébe.
Pffff jajj na jó megpróbálom normálisan.
Hát szerintem kb egy újabb lyuk lennél az övén.
Azt szeretnéd?
Felejtsd el,jobbat érdemelsz,főleg elsőnek.
Egyébként igaza van az állítást illetően :) Az első barátomhoz én is betegesen ragaszkodtam,de ezt csak utólag látom így.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!