Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szűz sráccal lefeküdni?
pl ne vágj csalódott képet ha 2 perc alatt elmegy :-D
elsőnek v.rd ki neki vagy sz.pd le
és majd utána legyen az aktus
legyél irányító ha azt érzed h bizonytalan
ne várd h orgazmusod legyen
verbális kommunikáció !
"Nekem elég sok partnerem volt idáig"
Na,ezt becsülöm benned...beismered,hogy ri.anc vagy.:/
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, én már komolyan nem értem, hogy miért lesz valaki attól 23 évesen r-banc, hogy volt bőven partnere. Legalább most éltem ki magam és nem 40 évesen 2 gyermekes család anyaként jut majd eszembe összevissza dugni mindenkivel. Mi van? Irigy vagy, hogy neked nem jutott nem, hogy ennyi, de esélyes még egy nő sem? Ha így állsz hozzá az emberekhez ne is csodálkozz azon, hogy nem kellesz senkinek. Szánalmas, hogy mindenkit le kell qrváznotok. Volt idáig 10 partnerem. És? Már fél éve szerelmes vagyok és tökéletesen megvagyunk a párommal. Ő végre értékel és szeret.
Na meg akkor mi van, ha nem én csesztem át a pasikat hanem ők engem, mégis maradtam a naív kislány? Akkor is én leszek az szar szemét r-banc? Hát persze... A férfiaknak dicsőség ha minél több nőt megfektet és még akkor is folytatja ha már van egy pára, vagy felesége. Hát elárulom, nőként ugyannyi jogom van lefeküdni annyi férfival amennyivel csak akarok, mint nektek, pasiknak.
Khmmm...anyámnak csak apám volt eddig,annak ellenére,hogy gyönyörű nő még mai napig is.
Számomra ő a példa.
Bocs,ribikém.;)
Csak írtam,hogy léteznek még normális nők is.;)
Tévedsz kérdező.A férfiaknak sincs joguk ehhez,egyenlő az elbírálás.Én nem ítéllek el,de utálom azt a kifejezést,hogy kiéltem magam.
Persze mindenki azt tesz amit akar,de a kritikákat is fogadni kell,legfeljebb elengeded a füled mellett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!