Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szűz sráccal lefeküdni?
Ő is tudja,hogy van benne igazság,azért fáj neki.
#11-s drága... sosem fájt és nem is fog ;) nem vagyok ribi, aki ismer nem is tart annak, és továbbra sem az én múltamról szólt a kérdés, az ilyenek mint te azért járnak erre az oldalra, hogy anonimként bizonygasság az igazukat, miközben az életben megszólalni nem mernek
#12-s köszönöm a kiállást az érdekembe és a válaszaidat! :)
Nem arról van szó,hogy csak a szűz nő kellene nekem,akinek én leszek az első,de azért 10 partnere ne legyen már előttem,főleg 23 évesen.:/
Nekem az első barátom volt szűz,elsők voltunk egymásnak.
Eleinte bénáztunk,mint mindenki,de szépen belejöttünk:D Lehet,sőt biztos,hogy félénkebb lesz,mint egy tapasztalt fiú és hamarabb fog elmenni,a stressztől le is kókadhat,ahogy írták már.Nem ismer bizonyos "trükköket",apró szösszeneteket,amiket a tapasztaltak igen,de ha szereted,akkor bátorítsd és kész,ő is bele fog jönni:)
19L
tapasztalataim szerint a szüzek félnek a nem szűz nőktől, mert azt hiszik, hogy a nőnek végig azon kattog az agya, hogy az előző mennyivel jobb volt... pedig ez hülyeség. :)
nem biztos hogy fel fog állni neki, erre készülj. és arra is, hogy többedik alkalommal fog csak összejönni. de ne törj le, csak hagyj neki időt :) ne mássz rá, hagyd, hogy ő másszon rád, és ha becsődöl, ne cseszd le :)
amúgy sajnos én se kellhetek a hatalmas 41%-kal bíró válaszolónak, mert már 4 fiúval feküdtem le és ebből csak 2-vel jártam, hatalmas ribi vagyok :/ ő meg féltékeny, és örökszűz, aki nem veszi észre, hogy nem az anyja korában élünk, amikor még ez a "csak egy valaki egész életemben" bele volt nevelve az emberekbe...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!