Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy csak azért járok hozzá korrepetálásra, mert szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Egyik fiú barátomról van szó, aki iránt én többet érzek. Azt mondtam, hogy nem értem a matekot meg a fizikát, ő meg keni vágja ezeket a dolgokat, és fölajánlotta, hogy segít, és elmagyarázza, ha kell. Én egyből belementem, de igazából annyira hülye nem is vagyok hozzá, csak neki mondtam azt, hogy vele lehessek. Tudom, gyerekes dolog, de jobbat nem tudtam. Volt olyan, hogy többször megsímogatta a hátam, vagy a vállamra tette a kezét, lehetséges lenne, hogy ő is többet akarna? Megharagudna, ha elmondanám neki, hogy csak azért járok hozzá, mert többet érzek iránta?

Én 20 vagyok, ő 28.

2016. febr. 7. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy megharagudna.

Hívd el te valahova randizni.

2016. febr. 7. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:

nem azért korrepetál mert annyira jó fej. :D

két szamár kerülgeti egymást :)

persze neki kéne lépni az én véleményem szerint! ne érts félre

2016. febr. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!