Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi volt eddig a legtobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt eddig a legtobb kapcsolatotok egy idoben?

Figyelt kérdés
Barmelyik nem oldalarol erdekel. Hazasok voltatok ekkor, vagy egyutteltetek valakivel? Hogyan tudtatok kezelni az sms-eket, telefonokat, leveleket? Regebben ezek nehezebb feladatok voltak. Hogy oldottatok meg az olyan napokat, mikor a feleseg/ferj is akart szexet, az allando szereto(k) is es mondjuk volt egy kosza kaland aznap. Nemibetegsegeket, hogy tudtatok elkerulni?

2016. jan. 27. 19:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Kemenyen tolod! Es hogy lesz azzal abaratnoddel, aki most babat var tolled? Mivel foglalkozol, hogy ennyi idod van? Mivel veszed le oket a labukrol?
2016. jan. 30. 18:32
 22/28 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom aki mellett folyton bulikban idegen pasikkal smároltam. Aztán volt egy olyan is akit fixen csaltam egy sráccal aki később az új barátom lett,őt nem volt nehéz titkolni,mert a szerető tudott a fix srácról így nem zaklatott ,csak ha én kerestem. Aztán ez a srác aki régen szerető volt és már a barátom lett évekkel később mikor már összeomlott a kapcsolatunk a legvégén kezdtem csalni,titokban randiztam másokkal és találkoztam más srácokkal,elég nehéz volt összehozni,de végülis sikerült.
2016. jan. 30. 21:46
 23/28 Titusztitusz ***** válasza:
19-es...Énis jót nevettem, olvasván a hsz-eset, csak éppen én azon, hogy még egy pár mondatos szöveget is képtelen vagy a jelek szerint értelmezni...A 6 kapcsolat az SZERELMI KAPCSOLAT volt a szó szoros értelmében, a 4 lány annak rendje-módja szerint is szexuális partner volt, igazábol a 2 tanárnő is, ugyanis testi kontaktus velük is volt(!), csak éppen a szó eredeti értelmében vett SZEX nem...Végülis éppen lehetett volna minden gond nélkül az is, csakhát ahogy mondani szokás, az már kicsit durva lett volna...Végülis a tanárnőknek voltak férjeik is, aztánmeg ha KIDERÜLT VOLNA A DOLOG, (Márpedig előbb-utóbb mindig ki szokott minden derülni...)akkor abbol nagyon-nagy problémák lettek volna mind az iskolában, mind pedig az én családomban...(Anyámék biztosan a plafonig ugráltak volna örömükben, ha tudomásukra jut,hogy a fiúk a tanárnőket izélgeti az iskolában...Meg emiatt új iskolába kell majd iratni engem...)Úgyhogy nagy-nagy bánatok között, de mindkét tanárnővel arra jutottunk, hogy szexuális kapcsolatot a szó eredeti értelmében nem létesíthetünk, de ezt leszámítva MINDEN MÁS adott volt egy szerelmi kapcsolathoz...Mit nem lehet ezen megérteni???
2016. jan. 31. 12:26
 24/28 anonim ***** válasza:

Aki terhes lett annak megmondtam azt csinal, amit akar én nem nevelek közösen vele gyereket. (Ez mind múlt idő. Ez a csúcskorszakom volt.)

Vezető beosztásban vagyok, a vállalaton belülről vagy leányvállalatoktól szedtem a barátnőket. Sokat utazom, a vállalati szállások, rendezvények kitűnő alkalmat biztosítanak ezekre. Utána, ha rosszul végződne, helyzeti előnyben vagyok a vezetői posztom miatt.

Okosnak kell lenni, ennyi.

2016. jan. 31. 13:03
 25/28 A kérdező kommentje:
24 es azert ez kemeny! En pl lelkileg nem tudnam megtenni! De mindenki mas! Es altalaban sarmmal veszedra a leanyvalalatnal levo noket a kalandra vagy valamit beigersz?;) amugy melyik tipusra vagy raalva, aki az elorejutasert siman bevallalja, vagy az akirol azt mndjak ott a cegnel, hogy minta feleseg, mintaanya, es kihivasnak erzed, hogy bebizonyitsd, hogy nem annyira:D korosztalyban melyik a konnyebb? A fiatalabb, vagy az eretebb gyumolcs?
2016. jan. 31. 18:32
 26/28 anonim ***** válasza:

24 es azert ez kemeny! En pl lelkileg nem tudnam megtenni! De mindenki mas! Es altalaban sarmmal veszedra a leanyvalalatnal levo noket a kalandra vagy valamit beigersz?;) amugy melyik tipusra vagy raalva, aki az elorejutasert siman bevallalja, vagy az akirol azt mndjak ott a cegnel, hogy minta feleseg, mintaanya, es kihivasnak erzed, hogy bebizonyitsd, hogy nem annyira:D korosztalyban melyik a konnyebb? A fiatalabb, vagy az eretebb gyumolcs?

Szeretetéhes legyen és elhanyagolt szexuálisan. Ezeknél van sikerem. Mindenkinek mást igérek valaki meg simán az ölembe hullik. A 30-45-ös korosztály a legjobb, a kisgyerekkel és csúnya vagy csak épp elhidegült férjjel. Ezek egy kis szextől és vehemenciától (mintha szerelmesen bolondulnál utánuk) teljesen megbolondulnak, kivirágoznak. Hajlandók védekezés nélküli szexre, aztán ha mint nálam is baj történt rá lehet fogni a férjre, ha meg valóban nincs otthon szex, akkor meg oldja meg.

Volt akinek gyereket igértem volt akinek előadtam mennyire nem tudom mit tegyek (elhagyjam a feleségem vagy van még esélyünk) és volt akinek megmondtam ez csak szex, mert mást szeretek. De ezek olyan szeretetéhesek, hogy mindent bevesznek. Én lehet sármos vagyok, de inkább arra fókuszálok, hogy ezeket a nőket kivirágoztassam. Az eddig bevált, hogy az eszüket kell dicsérni, apró nőies részleteket pl. a szád vonala, a szarkaláb a szemed sarkában, az öltözködést, biztatva, neked milyen jól állna vagy el bírnám rajtad képzelni. Aztán jöhet a mosoly, a figyelmesség, szemezés. Egy kis szerencsétlenkedés és egyből segíteni szeretnének. Aztán ott a rendezvény utáni buli és a z ittas állapot nyert ügy. Egy erős roham és a vár bevehető.

Nekem mindenki kihívás csak azok nem, akik független erős nők, mert őket aztán nehéz levakarni és az káros a párhuzamos kapcsolatokra.

A szex, ha meg egyszer összejött, akkor utána a következőnél biztatni kell azzal őket, hogy mennyire jó volt, miben szuper stb. beveszik. Nekem elég gyönyörködni bennük. Általában a nem túl szép, középszürke kis nőknél tud sikerem lenni és ezeknél lehet végigcsodálni, ahogy belém bolondulnak. Csak időben le kell őket állítani.

2016. febr. 1. 22:37
 27/28 A kérdező kommentje:
Ez aztan egy igen reszletes analizis volt! Kb a legjobb, amit eddig olvastam! Es hogyan tudod kiszurni a kozepes csajok kozul azt, aki el van hanyagolva? Mik az arulkodo jelek? Ez az amie erdekelne! En inkabb a nagydarab lanyokat kedvelem, de itt is tobb tipus van, van a kisse dundi, akit zavar a sulya, ok kedvesek, konnyen elcsabithatoak, es nem banjak ha csak szexre kellenek, bar en viszek nekik mindig vmi aprosagot, ezert olyat is megtudtam tenni, mikor mondtam neki, hogy most csak egy szo...ert jottem, mert sietek meloba, tokre megertette es meg is tette. A masik kaliber a nagydarab, de nem kover lany, itt ket tipus van, aki pl nagyobb popsival van megaldva,de pici cicivel ok a konnyebbek, viszont a masik! A nagydarab cicis csajok, na ok azert tudjak magukrol, hogy jok! Foleg akik meg edzenek is, izmos brutal labak, popsi, hatalmas cici! Ahhh a kondiba ahonnan most is jovok van 3 ilyen, majd kiesik a szemem, de leszarom! De kb mindenki igy van veluk! Na ok a NO1 ok! De ezek a legveszelyesebbek egyszer van rossz napod, akar 10 ev hazassag utan is es kb kabat van!
2016. febr. 1. 23:05
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem 4 volt a legtöbb, de ez sem sokáig. Hamar meguntam, hogy teliholdkor alig győztem az igényeket kielégíteni, rá négy nappal meg egyik sem akart szeretkezni.

Azóta nem is törekszem ilyenre. Van egy imádott feleségem, meg 5-6 évente egy féléves vérfrissítő liaisonom. Slussz.

2016. febr. 3. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!