Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha új kapcsolatotok van, mennyi mindent tennétek meg az exetekért?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 08:12
1/4 anonim válasza:
Attól függ milyen viszonyban váltunk el, de szerintem abból csak veszekedés van ha az exünk a "téma".
2/4 omba válasza:
Van akiért elég sok mindent megteszek, van akiért senki.
Ahogy előző írta ez az elválás okától, mikéntjétől függ.
3/4 anonim válasza:
Értem anno sokat megtett, mert rohadt szemét módon hagyott ott, amit később meg is mondtam neki, mennyire gerinctelennek tartom (x. évfordulón, telefonon).
Utána olyan bűntudata volt, hogy csomó mindent megtett, én meg bevallom rohadtul kihasználtam, és nem bánom egyáltalán. Lehet kicsinyes vagyok, és bosszúálló, de nem érdekel :)
Így már nem haragszok rá így utólag, szóval lényegében csak megbűnhődött a szakítás körülményei miatt.
4/4 anonim válasza:
Jaja attól függ miért és hogyan váltunk szét.
De alapesetben az aktuális barátnő a legfontosabb nem az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!