Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt pár nélküli, lányok és fiúk miért nem jött össze a pár kapcsolatotok? 21/F
Szociális fóbia. Nem merek megnyílni senki előtt.
23N
Volt egy-két csalódásom és bizalmatlan vagyok, félek, hogy kihasználnak. Elsőször kicsit zárkózott vagyok, és ez nem szokott túl jó első benyomást tenni.
18/L
Erre a kérdésre már hosszú ideje próbálok választ találni, de még nem sikerült. Egyszerűen így alakult.
21/N
Most szerintem azért nem fog összejönni mert a srácról kiderült hogy oltári nagy cici mániás, nekem pedig picik. Én szeretem őket így is, de szerintem ő emiatt fog lécelni. Első randin letapizta a cicimet ami nekem furán vicces volt úgy hirtelen, aztán rájöttem, hogy máris teszteli az "árut". Kapja be.
Azelőtt meg azért nem jött össze egy másik sráccal mert neten ismerkedtünk meg, de élőben nem tudtunk beszélgetni. Rá fogtuk arra, hogy én milyen szégyenlős vagyok. Pedig csak vele nem ment a kommunkáció, mindenki mással jól megvagyok..
Meglepő, hogy túlnyomó részben lányok/nők írnak ide, mikor az átlagos férfi gondolkodás azt diktálná, hogy a nőknek egyszerűbb dolga van.
Úgy tűnik nem feltétlen.
Egyszerűen nem vesznek észre a nők. Így nem kellek senkinek sem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!