Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, szerintetek el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek el lehet képzelni az életeteket egy esetlenebb, tutyimutyi férfival? Tudnátok szerelembe esni? Volt már ilyen kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 21:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem, a barátnője akarok lenni a pasinak, nem az anyja vagy a dajkája.
2015. nov. 5. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Én nem, mert engem kifejezetten a domináns, határozott,irányító férfiak vonzanak. Én is ilyen vagyok nőben, és kifejezetten szeretem ezt egy férfiban is. A párom is ilyen, bár vannak súrlódások, mert van amiről fix, nem egyező elképzelésünk van, de megoldjuk mindig, találunk kompromisszumot.
2015. nov. 5. 22:10
 3/17 anonim ***** válasza:
43%
Olyan nincs esetleg, aki normális? Ne legyen egy übermacho, de azért na... :D
2015. nov. 5. 22:12
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2015. nov. 5. 22:13
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem valószínű. Volt már ilyen kapcsolatom, és többet nem kérnék belőle. Egy döntésképtelen, anyámasszony katonája volt az illető, kezdetben tetszett, hogy visszafogott, de amikor komolyabb döntéseket kellett hoznia és képtelen volt rá, meg egy önálló gondolata nem volt, az iszonyatosan elkezdett zavarni. Azóta kerülöm az ilyen "férfiakat", a legjobb az arany középút.
2015. nov. 5. 22:19
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Nekem az első barátom volt ilyen. Első szerelem, vak voltam, pedig amúgy én is a határozott pasikért vagyok oda, de anno még nem láttam, hogy mennyire határozatlan és tutyimutyi, esetlen is az exem.

Nem véletlen az exem, ez is nagyon zavart benne egy idő után, hogy ennyire (már bocsánat, de) töketlen.

A kedves anyjának és a barátainak mindig mindent megengedett, ugrott nekik, engem mindenki bánthatott, a barátai mindig megaláztak, lekezelőek voltak velem, egy idő után már levegőnek is néztek, ez pedig exemet nem is zavarta, szerinte csak én hisztiztem.

Szóval szerelembe esni lehet egy esetlen, töketlen pasival, de ha valakinek a határozott, dominánsabb férfiak tetszenek, akkor a szerelem hamar eltűnik és jönnek a problémák, a kiábrándulás.

2015. nov. 5. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:
59%

Biztos hogy nem!

Nekem határozott férfire van szükségem, és nem olyanra akit élete végéig én fogok irányítgatni! Az kizárt!

2015. nov. 5. 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
AZ olyan férfihoz mit szóltok, aki alapjáraton csendes, visszafogottabb, de a dolgait eltudja intézni, és ha kell kiáll magáért és a szeretteiért?
2015. nov. 5. 22:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Azzal ha kicsit esetlen még nincs bajom, De a tutyi-mutyiságtól falra mászok. Egy ilyen férfinak esélye se lenne nálam.
2015. nov. 5. 23:48
 10/17 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy egyvalamit nem vesztek számításba: sokan fizikálisan erősebbek a másiknál, ezért a gyengébb nem próbálkozik nála. Ha mégis, akkor ő húzza a rövidebbet. Mi történik? Máris megszégyenül a nőnél. Ha valaki csak negyven kilót bír felemelni, míg a másik százhúszat, akkor elég erősen érezhető, ki van erőfölényben, amivel a nagy melák vissza is él olyan módon, hogy fenyegeti, minden módon megalázza.

Hogy miért nem sportok az ilyen? Mert a gerincferdülése miatt eltiltották mindenféle sporttól.

2015. nov. 6. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!