Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek el lehet képzelni az életeteket egy esetlenebb, tutyimutyi férfival? Tudnátok szerelembe esni? Volt már ilyen kapcsolatotok?
Menjetek fel az smpixie.com oldalra és nézzetek körül mennyi fizetős domina hirdeti magát és él meg!Vajon miért?
Mert nem csak a tutyimutyi férfiak járnak hozzájuk,hanem azok a szuper kemény domináns pasik is,akik a Ti pasitok és nem bírják hogy otthon állandóan a kemény pasit kell mutatniuk!Szerintem nagyon sok házasság nem más mint egy színjáték!Talán ezért is van ennyi válás,mert egy idő után lebuknak a férfiak,bár a nők se jobbak,dobálják a lábukat szét!Sose fogok megnősülni!(41férfi)
Én majdnem 2 évig voltam egy ilyen sráccal.
Az elején nagyon szerettem,mert iszonyatosan gyengéd volt,de aztán rájöttem,hogy nem erre van szükségem.Egy év alatt bele csöppentem az anyuka szerepbe.Úgy viszonyult hozzám,mitha a kisfiam lenne...
Nekem az a tapasztalatom,hogy az ilyen "tutyimutyi" férfiak érzelmi zsarolók,és a nő szenved mellettük egy idő után.Ezeket leszamítva én tenyleg szerelmes voltam.
Tehát igen,lehet szerelembe esni ilyen tipusú emberbe.
Jaaaa, hogy te a fizikai erősségre, határozottságra gondolsz. :D
Kicsi szivem, a határozott pasi nem azt jelenti hogy mindenkit agyba-főbe ver és 120 kilót emelget. Hanem a SZEMÉLYISÉGRE vonatkozik. Ha személyiségre egy esetlen, töketlen, határozatlan ember a pasi, akkor kit érdekel hogy 120 kilót felemel, mikor egy döntést nem tud meghozni normálisan és kiállni a szeretteiért.
Kedves Válaszoló!
Ha egy embert nála fizikálisan erősebb valaki fenyeget, akkor persze, hogy behódol, szervilis alkattá válik.
De te ezt nem említetted a kérdésben!
Kit érdekel, hogy egy erősebbel szemben meghunyászkodik? Szerintem nem szégyen a félelem, teljesen természetes érzés, van aki le tudja győzni, van aki nem. De nincs értelme nekimenni egy benga állatnak csak hogy verd magad a nők előtt hogy te mekkora arc vagy, nincs értelme megveretned magad csak hogy bátornak tűnj. Persze, nem a legjobb dolog látni ezt, de a határozottság baromira nem azt jelenti, hogy te nekimész egy izomagyúnak. Szerintem te fogalomzavarban szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!