Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi volt eddig a legtobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt eddig a legtobb kapcsolatotok egy idoben?

Figyelt kérdés
Barmelyik nem oldalarol erdekel. Hazasok voltatok ekkor, vagy egyutteltetek valakivel? Hogyan tudtatok kezelni az sms-eket, telefonokat, leveleket? Regebben ezek nehezebb feladatok voltak. Hogy oldottatok meg az olyan napokat, mikor a feleseg/ferj is akart szexet, az allando szereto(k) is es mondjuk volt egy kosza kaland aznap. Nemibetegsegeket, hogy tudtatok elkerulni?

2016. jan. 27. 19:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Azert mert szerelmes vagyok, az pedig, hogy megelem es nem pedig elfelejtem az egyeni dontes. Viszont elmultam mar 16 eves es pontosan tudom h a roppant nagy szerelmek elmulnak es a vegen ugyanolyan unalmas/atlag kapcsolatta melyulnek mint barmelyik mas hazassag, szoval miert rugnam fel az amugy boldog eletemet?

Ha viszont nem elnem meg, nem probalnam ki akkor evekig ezen emesztenem magam es abban a meggyozodesben elnek, h lemaradtam valami nagy lehetosegrol, meg lehet h o volt eletem szerelme bla bla.

Ha folyton moralizal valaki az egy ido utan szemelyisegzavarhoz is vezethet, szoval ahelyett h idom nagyreszet lelkifurdalassal toltom, inkabb boldog vagyok es elek a lehetosegimmel. Ha csak szex lenne, abba nem mennek bele az egy mas tortenet, a szexualis vagyakon lehet uralkodni.

A szerelmen is, csak nem erdemes.

2016. jan. 28. 10:37
 12/28 A kérdező kommentje:
Erdekes hozaallas! Mondjuk en annyibol nem tartom korrektnek, hogy lehet egy ilyen kapcsolatbol lesz a gyereked es kozben massal nevelteted fel, aki nem a biologiai apja, nem az o csaladjanak a vonasait fogja orokolni... Szal ezert a leveszelyesebb ez a jatek.
2016. jan. 28. 10:59
 13/28 anonim ***** válasza:
17%
10:37-es rettentő önző vagy.Ha tudod hogy szerelmes típus vagy akkor miért élsz kapcsolatban.Ja mert így "boldog" vagy.Keress egy nyitott személyiségű pasit amilyen te vagy aztán éljetek együtt.Sunyiban elcseszed más életét.Te a szerelembe vagy szerelmes és ezzel önigazolod magad.De egyszer még pofára fogsz esni.Addig meg egészségedre.
2016. jan. 28. 12:41
 14/28 anonim ***** válasza:

Azt a libsi mindenit :D

Te vagy az a figura akinél sorba állnak a fekák este az ajtó előtt a férj meg a sor végén... :D "Én itt lakom". "ungabunga nem érdekel várjá a sorodra!"

2016. jan. 28. 12:53
 15/28 anonim ***** válasza:

párhuzamosan, vagyis egyidejűleg, kisebb nagyobb rendszereségekkel 7 nőt látogattam.

de gyakran cserélődtek a a hölgyek,

23f

2016. jan. 28. 18:00
 16/28 anonim ***** válasza:
62%

nekem van egy feleségem (3 gyerekem, akik már középiskolások), mellette volt egy szerelmem, akivel szellemileg tökéletesen megértettük egymást és fantasztikusakat szexeltünk, de aztán ez megritkult, ő el akart hagyni, ekkor lett egy másik szerelmes barátnőm, de mellé beizzítottam egy szexpartnert és volt még egy barátnőm.

A legmozglamasabb hónapokban egy héten majdnem minden napra jutott egy szex a különböző nőkkel. A feleségemmel is természetesen.

Aztán az egyik barátnőm terhes lett, a másik meg a feleségemnél bemártott. Betegséget ők szedtek össze, de szerintem nem tőlem, nekem soha nem volt semmi bajom és a feleségemnek sem.

Most óvatosabb vagyok, de így is van 1-2 nő, akiket magamhoz tudok édesgetni. Meg persze a feleségem is.

48F

2016. jan. 30. 13:59
 17/28 A kérdező kommentje:
király vagy utolsó! :)
2016. jan. 30. 14:06
 18/28 Titusztitusz ***** válasza:
Nálam akkor volt a csúcspont, amikor negyedikes gimis voltam...Ekkor egyszerre 6 kapcsolatom volt...Két tanárnő, és 4 lány a különböző osztályokbol...(A két tanárnővel mondjuk voltak meglehetősen intim pillanataim, de azért a konkrét szexig nem merészkedtünk el, mivel azért abbol már nagy botrány lett volna..)Nemi betegségek ellen amúgy én mindig is úgy védekeztem, hogy előszöris nem álltam szóba mindenféle rongyosra izélt "k...vával, igyekeztem mindig MEGBÍZHATÓ partnernőket keresni, akik meg kétesélyesek voltak, azoknál mindig használtam óvszert...Így akkor a mai napig sem kaptam el tudtommal semmilyen nemibetegséget...Ha másnem, a véradásoknál azért kiderült volna ha ilyesmiket összeszedtem volna valahol...
2016. jan. 30. 14:07
 19/28 anonim ***** válasza:

6 kapcsolat, köztünk tanárnőkkel, de 0 szex...

de jót nevettem :D

2016. jan. 30. 15:30
 20/28 anonim ***** válasza:
17-es voltam: Ja és a feleségem egyikről se tudott, amíg a kis szamét ribi be nem mártott, de most is csak ról atud, azt hiszi csak ez az egy botlásom volt és a csaj megőrült. A többiek se tudnak és nem is tudtak soha egymásról, legalábbis remélem, hanem csak a feleségemről. Tudom, hogy királyság. :-)
2016. jan. 30. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!