Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha szimpatikus a férjem egyik barátja?
most majd biztos lepontoznak a turbó feministák, de nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a nő addig feszítette a húrt, hogy csak egy pofonnal lehetett véget vetni a dolognak.
pedig én aztán egy nagyon birka lelkű férfi vagyok, heteken hónapokon át képes vagyok nyelni, tűrni, de ha valaki szándékosan provokálja a pofonládát akkor ne csodálkozzon ha egy-két saller elcsattan.
nyilván aki a saját frusztrációját vezeti le egy nőn, mert a 4 fal között senki nem látja hogy veri az asszonyt, és ezáltal "megteheti" mert így vezeti le a feszültséget magában, na az ilyet én is elítélem.
de mikor valaki szándékosan provokálja hosszú időn át a másikat, az megérdemli a pofont, vagyis ne csodálkozzon rajta.
a kérdésre válaszolva, érdekes módon mindig akkor jön a képbe egy "minden téren lelki társ" férfi, mikor egy kapcsolat mély ponton van, ilyenkor mindig felbukkan valami csoda folytán egy férfi, aki 1000x jobb mindenben a jelenlegi férjnél.
majd a saját károdon megtanulod, hogy mi lett volna a helyes döntés.
tanácsot nem is lehet, de legfőképp nem is kell neked adni, hisz a kérdésedben és a válaszaidban már leírtad, hogy a "szeretőd" a szent, a férjed pedig már nem szereted, és csupán csak az egzisztencia miatt vagy vele.
csinálj amit akarsz.
Igen, gondoltam hogy bantalmazo mintat kaptal a sajat edesanyadtol, a viselkedesedbol teljesen nyilvanvalo. Remelem, nincsen kislanyod, mert valoszinuleg o is ilyen kapcsolatokba kergetne magat az anyja mintajan. Latod? Bantalmaztak es azota ilyen helyzetbe "teszed" magad. Es az a baj, hogy a gyermekeidnek is ezt adod tovabb. Szo sem volt tobb szaz csalados hajlektalanszallokrol, es igenis ha felhivsz ilyen szervezeteket, latleletet vetetsz mikor legkozelebb neked ugrik ez az allat, segiteni fognak. De te megint csak tamadsz, es borzaszto megdobbento latni hogy a gyermekei jolete ennyire nem fontos egy magat edesanyanak nevezo nonem. Faj az igazsag, masra nem tudok gondolni.
Legalabb menj el egy pszichologushoz, mert meg a sajat serelmeidet sem dolgoztad fel, de valoszinuleg mar tovabb adtal sokat beloluk. Es egy kicsit ebredj fel... itt nem a bortontoltelek baratja a legfobb problema, hanem ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!