Anyukámnak nem szimpatikus a barátom, tehetnék esetleg valamit, hogy ez megváltozzon?
Ezen csak az idő segít, ha 10 év múlva összeházasodtok, talán megbékél. :) Nálunk másfél éve ez megy, anya imádta a párom, aztán egyszer csak, mintha elvágták volna.
Mond meg anyukádnak, hogy lehet neki nem szimpatikus, de te szereted és neki ezt el kell fogadni. Előbb-utóbb ha nem javul a helyzet, bizony választanod kell majd. Valamelyiküktől el fogsz hidegülni idővel sajnos.
Köszönöm :)
Igen egyébként, ezt én is tudom, hogy valamelyiküktől elhidegülök, ha nem változik a helyzet :( csak az a baj, hogy jelen pillanatban egyikőjüktől sem szeretnék. Nekem anya is fontos, hiszen belőle csak egy van, de ugyanakkor a barátom is fontos... Na mindegy. Majd az idő talán segít. Köszönöm a választ :)
Az én lányomnak is teljesen más az ízlése,mint az enyém,de én tudom,hogy ez az én hibám,ill. más ízlésem.
Nem igazán tudsz vele mit tenni,ne szállj szembe vele,csinálj úgy,mintha meg se hallanád,aztán az idő miatt megbékél,reméljük.
A túl fiatalság nem indok arra,hogy rosszul válassz,úgyhogy ez a túl fiatal vagyok még relatív.
Köszönöm a válaszokat :)
Remélem, hogy idővel tényleg megbékél :) Nem szeretnék senkit sem elveszíteni :/ Pláne nem azokat az embereket, akiket még szeretek is... Idővel majd csak jobb lesz :)
Szeresd és tiszteld az édesanyádat, DE NE ENGEDD, hogy ebben befolyásoljon. Te maradj számára nyitott és tisztelettudó, de ha ő elkezd "duzzogni", azt ne vedd a szívedre, és ne engedd, hogy ezzel zsaroljon. Ha ő úgy szeret, ahogy egy anya a gyerekét, akkor nem hoz ilyen helyzetbe - ebből indulj ki. Engem anyám mindig szeretetmegvonással büntetett a barátaim miatt, és ez visszataszító... Nekem is idő kellett, mire rájöttem, hogy ezt gyermeki hisztiként kell kezelni, hiába az anyám...
Föl a fejjel! :-)
Szia,
Nem teljesen értem anyukád viselkedését. Nem neki kell, hogy tetsszen a barátod, hanem neked. Lehet véleménye, de ennyire kiakadni ezen...
Bár nem tudom hány éves a barátod, gondolom nem sokkal több nálad, akkor meg mit vár egy fiatal fiútól, még rengeteg ideje van férfiasodni.
Én is csak azt tudom mondani, hogy idővel valószínűleg belenyugszik. Érezzétek jól magatokat együtt.
Még esetleg azt tartom elképzelhetőnek, hogy most hogy így be is mutattad otthon realizálódott benne, hogy "huha", az én kislányom tényleg megnőtt, és barátja van és stb. Esetleg ez is közrejátszhat. De mondom innen csak tippelni tudok :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!