Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, akik viszonyt folytatnak egy nős férfival, akinek gyerekei is vannak, azoknak nincs lelkiismeret furdalásuk? Soha, egy percre sem? Mit gondoltok, hogy lehet ezt megtenni a nő részéről?
22: Számomra a prosti nem lenne jobb. Sőt! Én úgy gondolom, hogy azt egyáltalán nem tudnám megérteni, megbocsájtani.
Az egy előre eltervelt dolog. Na meg láttam már neten meg a környékünkön is prostikat. Nekem az totál kiábrándulás lenne a férjemből, ha egy ilyenre képes lenne felizgulni.
Azt jobban megérteném, ha valakit megismer és kialakul valami köztük. Azt még meg is tudnám bocsájtani, ha pl. megbeszéljük, hogy miért történt, és én is úgy érezném, hogy valamit elrontottam.
Mondjuk ezt most nem tudom elképzelni, mert nekünk jól működik a szexuális életünk is. Szóval ilyen "kifogás" nem lehet, hogy nem tekintem férfinak, csak apának.
Megcsalt feleség szemszögéből tudok nyilatkozni...
A férjem viszonyt kezdett egy nővel.Beadta neki a szokásos standard dumát,hogy velem rossz,örökké veszekszünk,már nem olyan,szegény férjem az elnyomott stb stb,meg még ki tudja mit.Az igazság az,hogy voltak problémáink,de olyan nagyon nem lehettek ha még álmomban sem gondoltam volna hogy mi zajlik.A férjem elhanyagolt engem is,a gyereket is,soha nem volt otthon,a pénzt elszórta.
A lányt teljesen magába bolondította,szerelmes üzeneteket váltottak oda-vissza.A lány beleszeretett,és mikor kérte a páromat,úgyszólván jogosan,hogy ha őt szereti akkor váljon el,akkor ne szenvedjen tovább,hiszen az ő személyében megérkezett a boldogság,a férjem úgy dobta el mint egy darab szemetet.
Ha a lány helyébe képzelem magam akkor nem egy gátlástalan házasságtörőnek képzelem hanem egy naiv szerelmes buta libának aki tényleg elhitte,hogy lehet közös jövőjük,hát mit mondjak,lehet még én is bevettem volna.
Mind kettőnket sajnálom valahol...
24: Nagyon jól leírtad. Ez a de rossz nekem otthon duma annyira jellemző :)
Nálam is próbálkozott már így férfi, de én rögtön visszakérdeztem, hogy akkor miért él olyannal, akivel ennyire rossz. Hát erre már nem tudnak mit mondani. Szóval ezzel könnyen le lehet őket szerelni :)
Szerintem ez egy eleg osszetett kerdes. A legtobb esetben nem a szereto zuzza szet a hazassagot, m ha a ferjnek eszebe jut felrelepni, akkor ott mar regota vmi gaz van es a szereto csak az utolos csepp a poharban.
Van olyan eset persze, ahol a hazastars megismerkedik vki olyannal, akibe rogton belebolondul. Ott is tuti gazok vannak a hazassaggal...
Van olyan hazaspar ismerosom, ahol a feleseg tud a ferj felrelepeseirol, de elfogadja, m cserebe benne ul a jo sok penzben, jo dolga van, a ferje foglalkozik vele (is), igy az asszony kesz volt a kompromisszumra. Kinek mihez van gyomra...
A szereto oldalrol pedig, persze, jo dolog rozsaszin kodben maszkalni, de onnan nagyot lehet koppanni. No vagyok es sosem jutott eszembe nos ferfival kezdeni, egyreszt, m konzervativabb tipus leven tisztelem a hazassag intezmenyet, es nem en akarok az i-n az a bizonyos pont lenni, masreszt pedig masodhegedus sem akarnek lenni. Ha vkinek sz@r a hazassaga, az oldja meg. Legyen annyi gerinc benne, h elvalik es vallalja a kovetkezmenyeket - hetvegi apuka/anyka szerep stb - vagy pedig turje azt a "szornyen rossz2 helyzetet azzal a szemellyel, akivel anno kimondtak az elvileg boldogito igent. De 2 vasat tartani a tuzben szerintem a lusta es sunyi emberek megoldasa...
Nem, egy csepp lelkiismeret furdalásom sincs! Két éve vagyunk együtt, imádjuk egymást, de egyelőre nem válik, lehet nem is fog....de a jövőt nem tudjuk. Nagy a szerelem közöttünk, nem csak a szex miatt jön, egymás társai vagyunk mindenben.
Én azt tartom, nem egy harmadik tesz tönkre egy házasságot. Ahova befér egy harmadik, ott már valami nincs rendben. És nem tartottam pisztolyt a fejéhez, jön magától. Lelkiismeret furdalásom meg miért lenne?? Én nem csalok meg senkit...viszont egyszer élek, és boldogan akarok élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!