Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, akik viszonyt folytatnak egy nős férfival, akinek gyerekei is vannak, azoknak nincs lelkiismeret furdalásuk? Soha, egy percre sem? Mit gondoltok, hogy lehet ezt megtenni a nő részéről?
Én úgy gondolom, olyan nő, akinek van önbecsülése és egészséges lelkületű, nem megy bele ilyen viszonyba. Azt elfogadni ugyanis, hogy valakinek csúnya szóval élve csak "ürítésre" kellesz, önérzetes nő nem képes.
Nem voltam ilyen helyzetben, de azért úgy gondolom, senki sem robot, biztosan van lelkiismeret furdalás. Én ilyen helyzetben őszintén szólva a férfit tudnám leköpni, a feleséget és a szeretőt is sajnálom. A feleséget azért, mert a rohadt disznó éveket vesz el az életéből, amikben boldog lehetne valaki mással. A szeretőt pedig azért, mert megelégszik azzal, hogy valaki két lábon járó p.naként kezeli.
És a férfinak, akinek gyereke és felesége van és viszonyt folytat, nincs lelkiismeret furdalás? Soha, egy percre sem?
Ez 2 emberes játék.
Van, akit nem zavar, ha szétdúl egy családot, legyen ez a valaki nő, vagy férfi.
Mindkét nem közül vannak olyanok, akiknek nincs erkölcsük,őket ez nyilván nem is zavarja sajnos.
Fordítva nincs ilyen?
Tehát hogy az anya megy félre?
Senki nem mondta, hogy csak a férfiak lépnek félre, de a kérdés a női szeretőkről szólt. Nem kell belőle nemi kérdést csinálni.
Egy hosszabb "kapcsolatban" biztos belegondol, de mindig van valami amivel meg tudja magát nyugtatni. Hogy nem a gyerekeket csalja hanem a feleségét (ez igaz, de a gyerekektől veszi el az időt). Hogy majd elválik és akkor kárpótolják a gyerekeket, hogy szép nagy család lesznek a közös gyerekekkel, közös programokkal.
Vagy eleve úgy van vele, hogy ez csak egy röpke viszony és tényleg nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!