Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, akik viszonyt folytatnak egy nős férfival, akinek gyerekei is vannak, azoknak nincs lelkiismeret furdalásuk? Soha, egy percre sem? Mit gondoltok, hogy lehet ezt megtenni a nő részéről?
Van egy nagyon kedves férfiismerősöm.
A házasságuk egy kalap ürülék.
Nem csak egyik oldalról ismerem sztorit, mielőtt megköveztek.
A feleség szimplán megszűnt nő lenni. Nem elhízott, vagy házsártos, hanem ANYA azon a nagybetűs módon.
A barátom válna, de nem tud.
A munkája elég összetett (két műszak, két nap munka, két nap szabad) , hétvégi apuka meg nem akar lenni. Még a heti, kétheti váltás se jöhet szóba, amíg kicsik a gyerekek.
A szeretője ugyanez, nőben.
Megadják egymásnak a társat, a partnert, a szexet, otthon pedig csak szülői szerepben léteznek.
Nem jó megoldás. Tény.
De mondjatok jobbat.
az egy tevhit hogy a szereto teszi tonkre a hazassagot. ha meg nem o teszi tonkre, akkor nincs miert lelkifurdalasanak lenni.
Egy jol mukodo hazassagba nem fer be egy harmadik szemely.
Hát nem talált, mert a munkahelyén szexel. Éjszakai ügyeletben.
Neeem a feleség semmiről se tehet. Szimplán nem hajlandó szexelni (két éve), nem akar kettesben programot, párterápiáról, szexuálpszihológusról hallani se akar.
Bevallom, elfogult vagyok, mert sokat köszönhetek a barátomnak.
Konkrétan az elmúlt öt évet neki köszönhetem, és az elkövetkezendő összeset.
Azt írtad, partnerei, társai egymásnak, ebből arra gondoltam hogy eljárnak randizni meg ilyesmi. De akkor erről szó sincs, a pasi csak megy a farka után.
Nem gondolom, hogy a feleség hibátlan, sőt. De akkor is el lehet válni.
#16:
Nem írta senki, hogy a feleség nem hibás. Mi azt a kifogást kérdőjeleztük meg, hogy a gyerekek miatt nem válik. Ja, hogy éjszakai ügyeletben? Persze, gondolom melón kívül soha nem találkoznak.
Jajj, ez a gyerekeitől veszi el az időt.
Utolsó mentsvár...
Tegyük fel, heti öt óra a szerető. Abba már sok minden belefér.
Akkor ha válik, sokkal több időt veszt, nem?
Továbbá nem is lehet és nem is kell, mindig a gyerek fenekében lenni.
Ha valaki kávézik egyet a munkatársaival, azt nem elvesztett idő?
Ha anya és apa egy jól működő házasságban kettesben csinál programot?
Mit ad isten, egy hétvégére?
Vagy h a anya beül a moziba a barátnőivel?
Az nem elvett idő. Csak a szerető az...
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!