Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők, akik viszonyt folytatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, akik viszonyt folytatnak egy nős férfival, akinek gyerekei is vannak, azoknak nincs lelkiismeret furdalásuk? Soha, egy percre sem? Mit gondoltok, hogy lehet ezt megtenni a nő részéről?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 10:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%

Van egy nagyon kedves férfiismerősöm.

A házasságuk egy kalap ürülék.

Nem csak egyik oldalról ismerem sztorit, mielőtt megköveztek.

A feleség szimplán megszűnt nő lenni. Nem elhízott, vagy házsártos, hanem ANYA azon a nagybetűs módon.

A barátom válna, de nem tud.

A munkája elég összetett (két műszak, két nap munka, két nap szabad) , hétvégi apuka meg nem akar lenni. Még a heti, kétheti váltás se jöhet szóba, amíg kicsik a gyerekek.

A szeretője ugyanez, nőben.

Megadják egymásnak a társat, a partnert, a szexet, otthon pedig csak szülői szerepben léteznek.

Nem jó megoldás. Tény.

De mondjatok jobbat.

2015. dec. 10. 10:49
 12/44 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy miért érdekelje a nőt, nem az ő hibája, az nekem mondjuk ahhoz hasonló, hogy találsz az utcán egy síró kisgyereket,akkor miért segíts neki,nem a tiéd. Szóval az én ertekrendem szerint minden mindennel összefügg.De persze főleg a férj a hibás maga a megcsalas ténye miatt,az hogy mi vezet oda más kérdés.
2015. dec. 10. 10:50
 13/44 anonim ***** válasza:
84%

az egy tevhit hogy a szereto teszi tonkre a hazassagot. ha meg nem o teszi tonkre, akkor nincs miert lelkifurdalasanak lenni.

Egy jol mukodo hazassagba nem fer be egy harmadik szemely.

2015. dec. 10. 10:56
 14/44 anonim ***** válasza:
43%
11: azért nem válik, mert a gyerekeivel akar lenni; de a szabadidejét nem a gyerekeivel tölti, hanem a szeretőjével. Logikus.
2015. dec. 10. 10:57
 15/44 anonim ***** válasza:
31%
Csatlakozom a 14-eshez. 11-es, a barátod egyszerűen képtelen lépni, mert gerinctelen.
2015. dec. 10. 10:59
 16/44 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem talált, mert a munkahelyén szexel. Éjszakai ügyeletben.

Neeem a feleség semmiről se tehet. Szimplán nem hajlandó szexelni (két éve), nem akar kettesben programot, párterápiáról, szexuálpszihológusról hallani se akar.

Bevallom, elfogult vagyok, mert sokat köszönhetek a barátomnak.

Konkrétan az elmúlt öt évet neki köszönhetem, és az elkövetkezendő összeset.

2015. dec. 10. 11:06
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

Azt írtad, partnerei, társai egymásnak, ebből arra gondoltam hogy eljárnak randizni meg ilyesmi. De akkor erről szó sincs, a pasi csak megy a farka után.

Nem gondolom, hogy a feleség hibátlan, sőt. De akkor is el lehet válni.

2015. dec. 10. 11:09
 18/44 anonim ***** válasza:
31%

#16:

Nem írta senki, hogy a feleség nem hibás. Mi azt a kifogást kérdőjeleztük meg, hogy a gyerekek miatt nem válik. Ja, hogy éjszakai ügyeletben? Persze, gondolom melón kívül soha nem találkoznak.

2015. dec. 10. 11:10
 19/44 anonim ***** válasza:
82%
Volt egy osztálytársnőm, aki állítólag benne volt egy hasonló viszonyban, de ő többet remélt, és naivan bedőlt a férfi meséjének, sajnos nem jött rá elég korán, hogy a pasi csak az idejét rabolja. Nem büszke rá, csak szerelmes volt. Azt mondta, nem menne bele ilyenbe még egyszer.
2015. dec. 10. 11:14
 20/44 anonim ***** válasza:
76%

Jajj, ez a gyerekeitől veszi el az időt.

Utolsó mentsvár...

Tegyük fel, heti öt óra a szerető. Abba már sok minden belefér.

Akkor ha válik, sokkal több időt veszt, nem?

Továbbá nem is lehet és nem is kell, mindig a gyerek fenekében lenni.

Ha valaki kávézik egyet a munkatársaival, azt nem elvesztett idő?

Ha anya és apa egy jól működő házasságban kettesben csinál programot?

Mit ad isten, egy hétvégére?

Vagy h a anya beül a moziba a barátnőivel?

Az nem elvett idő. Csak a szerető az...

Értem.

2015. dec. 10. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!