Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Befogja a száját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befogja a száját?

Figyelt kérdés

Nyáron nagyon összevesztünk a párommal. Az oka lényegtelen, de gyakorlatilag szakítottunk 2,5 év után. "Természetesen" a szakításhoz vezető veszekedés után meghülyültem, s a végén egy másik pasi ágyában kötöttem ki.

A helyzetet bonyolítja, hogy a "másik" annál a cégnél a vagyonőrök főnöke, ahol a párom a csúcsvezető. Az ominózus éjszakát követő reggelen megbeszéltük, hogy ez egy egyéjszakás dolog volt, nem kell elmondani senkinek.

2 héttel később kibékültünk a párommal, azóta minden rendben. Persze nem mondtam el neki mi történt. A béküléskor felhívtam a srácot, hogy ugye tudja mit beszéltünk meg. Akkor azt mondta, hogy nem fogja kirúgatni magát azért, mert a nagyfőnök csaját megdugta, s bizonyára nekem sem az a célom, hogy kivívjam a párom haragját, mert egy prolival ügyeztem.

Most viszont, amikor bementem a páromhoz a céghez, ő kísért fel, s mintegy mellékesen megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Azóta bennem van az ideg, hogy vajon mondhatott-e valakinek valamit, vagy miért kérdezte. Tartani fogja a száját?

2015. dec. 3. 23:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fog eljárni a srác szája, ha meg igen simán tagadd le. Férfiak néha hencegnek meg sem történt dolgokkal is. Nem mindenki talpig becsületes!

Egyébként a vagyonőrök között akad mindenféle végzettségű ember, akár főiskolát végzett is. Sokan hobbiból csinálják. Én nem nézem le őket.

2015. dec. 5. 21:31
 32/37 anonim ***** válasza:

Mondjuk elég érdekes, tipikusan a pénzéhes nőfajta vagy. Tehát nálad az egyéni értékek nem nagyon számítanak. Írtad is, nem tudod, hogy voltál képes összefeküdni egy "ilyen" emberrel, akit egyébként is lealacsonyítóan kezelsz, még ha nem is úgy gondolod.

Ha a józan ész döntene, akkor én a helyében már csak ezért a stílusért is elmondanám, aztán munkahelyet váltanék. Másfelől ha párod is megd*gott pár nőt azalatt, amikor nem volt közötök egymáshoz, akkor neked is "szabad". Bár fura egy kapcsolatotok lehet, ha szakítotok, mással összefekszetek, kibékültök és ennyi.

Amúgy nem fogja elmondani a párodnak, hacsak nem provokálod/ják ki belőle vagy másnak ha elmondta és vissza nem jut a fülébe valakinek.

2015. dec. 6. 20:38
 33/37 anonim válasza:

Hú de forrrrrrrrrrró (én voltam a második oldalon az utólsó )

Az lessz a vége hogy kiderűl .

Amùgy nem hiszem ,hogy majd valaki ilyennel "henceg" .

Össze dekudt egy másik csávòval ezt senki nem hangoztattja ahogy azt se ha pl éjjel nappal buda pestet néz, ha nèzném tuti letagadnám .

De hetero és csàvó létedre össze

fekszel egy azonos neművel .

Elég bizar ,amùgy ki volt elől te vagy a másik x-( ???

Az is lehet ,hogy mindenki tudja rajtad kivűl !

Csak ,hogy javìtsak : A hazug embert elöbb utòl érik mint a sánta kutyát !

2015. dec. 6. 21:02
 34/37 anonim válasza:
elrontòdott a smájli x-(
2015. dec. 6. 21:04
 35/37 anonim ***** válasza:

Huha, csak végig szaladtam a válaszokon, így nem kötök bele a proliba, tuti megmagyaráztad. Nem tisztem ítélkezni, nem is teszem, de...

Minden ilyesmiről mindig kiderül minden, ergó el fogja mondani. Ha más nem, majd egyszer, amikor valami munkahelyi cicó lesz és dühből, haragból odavágja. Vagy elmondja a haverjának, aki majd Bözsinek, az Jucinak és ennyi... A párod meg fogja tudni.

A kapcsolatodon is el kéne gondolkodni, lehet nem ér ennyit ez egész. Vágom én, hogy vezető, meg régi dolog, függés van és jó együtt, de csak a káposzta jó felmelegítve, de már az sem, ha valaki beleköpött.

Mindegy mi az ő bűne, nem enyhíti a tiedét.

Menj elé, mond el neki, semmi értelme húzni, nem fog elévülni. Majd jön, az "ahha és 3 évig kibírtad, hogy nem mondod el?" Bizalom és barátai, sebek. Frissiben most öntsd tele sóval, később ne legyen támadási felület. Ha a kapcsolat túléli akkor jó, ha nem, akkor nincs értelme. Mindenki hibázik, ő is, te is. Könnyíts a lelkeden, üljetek le és mond el neki, vállald a felelősséget, ne vagdalkozz, ne háríts, vallj!

Azt mondom ne reménykedj, ki fog derülni. Addig is mumus az ágy alatt, hibáztál, vállald és vidd el a balhét, tisztán jössz ki belőle.

2015. dec. 7. 14:24
 36/37 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem ferfi a ferfinak nem fog azzal dicsekedni, hogy megdugtam a nodet. Amugy meg egyszeru mint a faek a szitu. Ki tudja akkor a mostani parod kivel hempergett.
2015. dec. 10. 22:22
 37/37 anonim ***** válasza:

jó kis stori, köszi hogy megosztottad

a kommentek eléggé megoszlóak, inkább cselekedj belátásod szerint.

2015. dec. 11. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!