Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befogja a száját?
Nyáron nagyon összevesztünk a párommal. Az oka lényegtelen, de gyakorlatilag szakítottunk 2,5 év után. "Természetesen" a szakításhoz vezető veszekedés után meghülyültem, s a végén egy másik pasi ágyában kötöttem ki.
A helyzetet bonyolítja, hogy a "másik" annál a cégnél a vagyonőrök főnöke, ahol a párom a csúcsvezető. Az ominózus éjszakát követő reggelen megbeszéltük, hogy ez egy egyéjszakás dolog volt, nem kell elmondani senkinek.
2 héttel később kibékültünk a párommal, azóta minden rendben. Persze nem mondtam el neki mi történt. A béküléskor felhívtam a srácot, hogy ugye tudja mit beszéltünk meg. Akkor azt mondta, hogy nem fogja kirúgatni magát azért, mert a nagyfőnök csaját megdugta, s bizonyára nekem sem az a célom, hogy kivívjam a párom haragját, mert egy prolival ügyeztem.
Most viszont, amikor bementem a páromhoz a céghez, ő kísért fel, s mintegy mellékesen megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Azóta bennem van az ideg, hogy vajon mondhatott-e valakinek valamit, vagy miért kérdezte. Tartani fogja a száját?
szakítottak a köztes időben semmi közük nem volt egymáshoz...
Ki tudja a párja az idő alatt kit rakott meg...
Gondolkozzunk már
Amíg a cégnél van nem mondja el, de ha már nem lesz ott kezdhetsz izgulni.
Addig meg azon parázhatsz, hogy valakinek nem mondta-e, mert ha már 3 ember tudja, akkor abból 4 lesz, aztán 6 és így tovább.
Neked még mindig nem a sajàt lelkiismereted a fontos,hanem hogy a "proli,akivel ügyeztél", ne pof@zzon. Ha benned lenne tisztesség,te magad mondanàd el. Gondolod magadban,majd bolond lennél. A prolinàl nincs nagy lòvé,csak a csùcsvezető kell.
De te hogy tudsz igy tükörbe nézni,odabujni hozzà,lefeküdni vele?
Az egész életed egy rettegés lesz,mikor mondja el a proli?
Nincs titok,ami ki ne derülne. Egyszer a proli is sokat iszik,elszolja magàt,vagy nem tetszik neki valami megmozdulàsod...
Tudod,vannak helyzetek,amikor nem érdekes mi az àra,csak àrtani a màsiknak. Minden egyes szòra figyelni,ne legyen gyanùs...
Jajj de nem lennék a helyedbe....
Kérdező, te egy undorító nőszemély vagy!
#3: "...szakítottak a köztes időben semmi közük nem volt egymáshoz..."
Ezért rühellem az összes nőt! Ennyi erővel legyen szakítás minden veszekedésetek vége "úgyis kibékülünk" alapon, aztán amíg "harag" van, kúrjatok félre jó alaposan, majd nehogy valaki a képetekbe merészelje vagdosni, hiszen "ti nem is voltatok együtt". Szánalom a sokadik hatványon.
*helyedben
Ès tuti kiderül. Sok olyan dolog van,amiből fény derül rà. Nem fogsz tudni ìgy élni hidd el. Megdől.
Ki lett mondva a szakítás. Az indok, ami a veszekedést kirobbantotta, elég bonyolult, de a párom is elismertem, hogy nekem volt igazam, ő volt aki kegyetlen volt velem. A veszekedés végén azt mondtam neki, hogy ha ennyire nem tudunk megegyezni abban a régóta húzódó dologban, ami egyébként kardinális kérdés a jövőnket illetően, akkor tiszta ügy, nincs értelme tovább együtt lennünk. A válasza az volt, hogy igazam van, tegyek belátásom szerint. Ekkor én fogtam a cuccaimat is elmentem azzal, hogy a többi holmimért majd visszajövök.
2 hét múlva ő rakta össze a dolgaimat és elhozta utánam. Borzalmasan nézett ki, s én sem voltam jobban. Elkezdtünk beszélgetni, hogy mennyire nem jó egymás nélkül, átgondolta a dolgokat, s rájött, hogy nem volt igaza, jussunk közös nevezőre. Így megreformátuk a kapcsolatunkat, s ezzel az új felállással működünk majdnem fél éve. Mindenki engedett kicsit, s most erősebb a kapcsolatunk, mint előtte.
Viszont ismerem : bárki mással lett volna egy affér, azon túl tudnánk jutni, de hogy pont ezzel a sráccal, azt nem veszi be az egoja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!