Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a szituációl amikor a nő befogja a pasija száját? Szeméyles élményekre gondolok
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:55
2/6 anonim válasza:
A barátnőm is be szokta fogni a számat szex közben, ha a lánya otthon van a másik szobában :)
4/6 anonim válasza:
ha túl sokat dumál és én meg akarom csókolni
5/6 anonim válasza:
Igy van, ahogy az utolsó mondta:)
én egy nagydumás csaj vagyok, a barátom, ha túl sokat dumálok, mindig lesmárol:)
6/6 Andrewka válasza:
Votl rá példa.
szex közben ha túl hangosak voltunk, vagy pedig ásítás közben. Előbbivel nincs baj én is csináltam már vele h ne bukjunk le egy kényesebb szituációban(nem otthon, ágy, szülők előtt...). Utóbbit pedig piszkálás. Tudja h idegesít ha ásítás közben a számhoz közelít.
22/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!