Mit gondoltok arról az apáról aki szereti, ellátja a gyerekét de éjszaka úgy altatja be, hogy befogja a száját?! Bántani akarta vagy ennyire nem fogja fel, hogy baja lehet a picinek?
nincs babám, de én ezt elég brutálisnak tartom!
nem megijeszteni akarlak, de azok a férfiak jutnak eszembe akik képesek idegességükbe ütni, verni illetve megölni a gyereküket:(:(:(:((:
nem értek hozzá, de olyan furcsa
Azért is döbbentem meg mert teljesen agressziómentes, nem iszik, nem dohnyzik, nem káromkodik, nem veszekszik semmi negatív megnyilnyilvánulás, imádja a babát is.
Nem, hla az égnek nem az orrával együtt fogta be a száját.
Ha befogja a száját, a gyerek traumaként éli meg. Később felnőtt korában ez előjöhet valamilyen probléma formájában. Fél majd például megszólalni az apja vagy idegenek előtt, fél esetleg szerepelni a tanórákon. Ki tudja?
Egyébként látszik, hogy 9 hónapig nem a férfivel volt összekapcsolva, nem ő szülte, így nem lényeg, neki könnyen lett.
Engem büntetésből bezártak a spájzba, tök sötétbe a pókok közé.
Rettegek a pókoktól még felnőttként is és vészfény mellett tudok csak aludni. Elemlámpák vannak a lakás különböző pontjain, ha kimenne a biztosíték.
Szerinted ez normális nálam?
A száj befogása ki tudja hogyan hat majd arra a szerencsétlen csecsemőre?
Nekem az apuka viselkedése kicsit pszichopatás.
Második voltam!
Egyet értek!Kicsit beteges!
ÉS tudod, szerintem egy normális férfi megkérdezni, utána olvas (pl a csapvizes sztori)
:(:(:(:(:(:(
Nagyon figyelj oda!!!!!Nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!