Mit gondoltok arról az apáról aki szereti, ellátja a gyerekét de éjszaka úgy altatja be, hogy befogja a száját?! Bántani akarta vagy ennyire nem fogja fel, hogy baja lehet a picinek?
Előző válaszolonak:
Totál igazad van, nem kell tudnia.
De egyszerüen ésszerű, hogy nem fogom be a száját egy kisgyereknek, egy pici babának.
Gondolj bele, a gyereknek mit okoz ez?
Mit szolnál, ha valaki befogná a szádat, hogy fejezz be valamit?
Egy kisbabát nem igy kell megnyugtatni.
12.13-as
Fiu / Lány vagy?Korod?
Mivel vele nevelem s már 9 hónapos a gyerek ezért érthetne hozzá annyit mint én, elvégre tőlem ilyet sose látott. Én se úgy indultam, hogy na nőnek születtem ezért véremben van a pelenkázás vagy mit mikortól kaphat enni. Ki kelett tapasztalnom s segítséget kérnem anyutól, védőnőtől, neten, szaklapokból stb. Ezt egyférfi is megtudja tenni.
Szegény pici felsírt s ő így akarta altatni. De szerintem senki se venné jónéven ha akarata ellenére befogják a száját.:(
Kedves válaszoló!
Te is tisztán látod!
Igaz, hogy egy férfinek nem kell "tökélesnek" lennie, de van internet, folyóiratok minden, ahonnan egy apa ha a felesége várandos tud tájékozódni.
:(
:(
Kicsit fura, hogy felsirt a gyerek és ö befogja a száját?
Ez nem jó:(
Ijesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!