Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról az apáról...

Mit gondoltok arról az apáról aki szereti, ellátja a gyerekét de éjszaka úgy altatja be, hogy befogja a száját?! Bántani akarta vagy ennyire nem fogja fel, hogy baja lehet a picinek?

Figyelt kérdés
Sokat van a picivel, játszanak de pár dologhoz teljesen nem ért a baba körül. (25 éves baba 9hós)
2010. aug. 24. 10:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

Előző válaszolonak:

Totál igazad van, nem kell tudnia.

De egyszerüen ésszerű, hogy nem fogom be a száját egy kisgyereknek, egy pici babának.

2010. aug. 24. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Miért észszerű? Ha magadból indulsz ki és befogod a szád, nem lesz semmi bajod azon kívül hogy nem tudsz beszélni, de a levegőt úgyis az orrodon veszed, azt meg honnan tudja ha esetleg egy gyerek más?
2010. aug. 24. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Gondolj bele, a gyereknek mit okoz ez?

Mit szolnál, ha valaki befogná a szádat, hogy fejezz be valamit?

Egy kisbabát nem igy kell megnyugtatni.

2010. aug. 24. 12:21
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

12.13-as

Fiu / Lány vagy?Korod?

2010. aug. 24. 12:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Mivel vele nevelem s már 9 hónapos a gyerek ezért érthetne hozzá annyit mint én, elvégre tőlem ilyet sose látott. Én se úgy indultam, hogy na nőnek születtem ezért véremben van a pelenkázás vagy mit mikortól kaphat enni. Ki kelett tapasztalnom s segítséget kérnem anyutól, védőnőtől, neten, szaklapokból stb. Ezt egyférfi is megtudja tenni.

Szegény pici felsírt s ő így akarta altatni. De szerintem senki se venné jónéven ha akarata ellenére befogják a száját.:(

2010. aug. 24. 12:29
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló!

Te is tisztán látod!

Igaz, hogy egy férfinek nem kell "tökélesnek" lennie, de van internet, folyóiratok minden, ahonnan egy apa ha a felesége várandos tud tájékozódni.

:(

:(

Kicsit fura, hogy felsirt a gyerek és ö befogja a száját?

Ez nem jó:(

Ijesztő!

2010. aug. 24. 12:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak gyengéden odatette a kezét, mire akicsi megnyugodott, és abbahagyta a sírást. Ha olyan érzékeny, lehet ez olyan Suttogós mozdulat. Bár szokatlan. Ha úgy tűnik, kellemetlen a babának, akkor miért nem szóltál rá azonnal?
2010. aug. 24. 14:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Azért mert napokban megbeszéltük, hogy felváltva kelünk fel a babához. Én a szobában félálomban voltam mikor feltünt, hogy miért visít olyan orrhangon hirtelen a baba. Kimentem s akkor láttam egy pillanatra.
2010. aug. 24. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy befogja sírás esetén a baba száját, egy önkéntelen, agresszív cselekedet. Így akarta elnémítani, holott fel is vehette volna, kicsit dajkálhatta volna, dudogott volna egy kicsit neki. Nyilván megnyugodott volna. Ezt feltétlen beszéljétek meg, mert rossz irányt vehet a nevelési stílusa.
2010. aug. 24. 14:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor egyszer párod el kezd beszélni, menj oda és fogd be a száját. Utána magyarázd el neki, hogy ahogy ez neki esett, úgy esik más emberi lénynek is, de ha pici és tehetetlen, akkor még rosszabbul. De ne neheztelj rá, mert fiatal, az anyukák is csinálnak hülyeségeket, hát még az apukák!
2010. aug. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!