Mit gondoltok erről az elso tuninglámpáról? Azért mert sötét a háttere zavarhat éjszaka?
2011. máj. 29. 18:24
1/8 anonim válasza:
Nem hinném,de állítólag nem túl olcsó ez a shop...
2/8 anonim válasza:
ne haragudj de 20ezerért nem lehet valami nagy márka/minőség! én Tuning&Stereo-ba láttam 1pár angel eyes lápát ezekhez a márkákhoz 35-40ért!
3/8 anonim válasza:
1. Manuális állítású helyett keress motorosat, ha azt akarod, hogy vizsgán is átmenjen.
2. Minél jobban sötétített, annál kevesebbet látsz - ezt akarod???
4/8 anonim válasza:
Nem látom leírva, szóval ha nincs benne "E" jel, akkor ne vedd meg.
5/8 anonim válasza:
elméletileg ha műbizonylatos akkor vizsgán átmegy!
6/8 anonim válasza:
K G válasza:
Nem látom leírva, szóval ha nincs benne "E" jel, akkor ne vedd meg.
de leirja hogy van E jel
7/8 T5- válasza:
Jaja pont akartam írni, hogy ott a leírásban. Egyébként szerintem ne vedd meg. Még úgy sem fogsz vele látni, mint a mostanival. Ha már minden áron angyal szemet akarsz akkor projektoros lámpatestet vegyél. Van sokféle, ár-érték arányban is, de csak "E" jeleset vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!