Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Befogja a száját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befogja a száját?

Figyelt kérdés

Nyáron nagyon összevesztünk a párommal. Az oka lényegtelen, de gyakorlatilag szakítottunk 2,5 év után. "Természetesen" a szakításhoz vezető veszekedés után meghülyültem, s a végén egy másik pasi ágyában kötöttem ki.

A helyzetet bonyolítja, hogy a "másik" annál a cégnél a vagyonőrök főnöke, ahol a párom a csúcsvezető. Az ominózus éjszakát követő reggelen megbeszéltük, hogy ez egy egyéjszakás dolog volt, nem kell elmondani senkinek.

2 héttel később kibékültünk a párommal, azóta minden rendben. Persze nem mondtam el neki mi történt. A béküléskor felhívtam a srácot, hogy ugye tudja mit beszéltünk meg. Akkor azt mondta, hogy nem fogja kirúgatni magát azért, mert a nagyfőnök csaját megdugta, s bizonyára nekem sem az a célom, hogy kivívjam a párom haragját, mert egy prolival ügyeztem.

Most viszont, amikor bementem a páromhoz a céghez, ő kísért fel, s mintegy mellékesen megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Azóta bennem van az ideg, hogy vajon mondhatott-e valakinek valamit, vagy miért kérdezte. Tartani fogja a száját?

2015. dec. 3. 23:47
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

"Ki tudja a párja az idő alatt kit rakott meg..."

Igazad van. Nem tőle, de más forrásból tudom, hogy nem egy régi partnerét porolta le abban a 2 hétben. Igen, igen, nem is keveset ivott...

2015. dec. 4. 00:18
 12/37 anonim ***** válasza:
41%
Én úgy vagyok vele ha "csak egyszer" történt meg akkor nem érdemes elmondani ha egyébként minden oké de csak akkor ha nem ismétlődik meg,ha mégis akkor jobb tiszta vizet önteni a pohárba.Legközelebb ne egy másik csávónál keress vigaszt de remélhetőleg tanultál belőle.Ha viszont úgy érzed nem tudnál/tudsz egynél megállni akkor viszont szakíts.
2015. dec. 4. 00:20
 13/37 A kérdező kommentje:

"Neked még mindig nem a sajàt lelkiismereted a fontos,hanem hogy a "proli,akivel ügyeztél", ne pof@zzon."

Ha felkötöm magam sem tudom törölni a dolgot. De nagydobra verni sem kell.

"A prolinàl nincs nagy lòvé,csak a csùcsvezető kell."

"Proli" - látom nagyon bánt a megnevezés. Tényleg elnézést kérek, nem volt semmi pejoratív benne. A srác egyébként egy tényleg kedves, alapvetően egyszerű, de pozitív lélek. Az intellektuálisan is nagyvadnak számító párom mellett az a tipikus "jómunkásember". Pont ezért nem bírná elviselni, hogy képes voltam engedni, hogy egy ilyen hozzám érjen.

Az önérzete nem engedné, hogy velem maradjon. Inkább belepusztul, de büszkesége miatt szakítana velem. Egy olyan lényegtelen baromság miatt, mert kiborulva, zaklatottan, berúgva az első szembejövő pasi ez a srác volt. Bárki lehetett volna, annyira kibuktam. Sajnos ez így alakult, bárcsak más lett volna ott...

2015. dec. 4. 00:28
 14/37 anonim ***** válasza:
81%

Már látom a következő posztot a munkahelyi terror blogon:

"Megkúrtam a főnököm nőjét, erre kirúgott a főnök. Mit csináljak?"

2015. dec. 4. 00:29
 15/37 A kérdező kommentje:
Nagyon böszme Feri : ????
2015. dec. 4. 00:30
 16/37 anonim ***** válasza:
38%

8-as teljesen egyetértek.

Nehogy már ezzel meg lehessen magyarázni és kész.

2015. dec. 4. 00:36
 17/37 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ez a proli kontra csúcsvezető kiélezése : szerintem teljesen evidens, hogy más identitás "nagyvezírnek" lenni, más habitust, iskolázottságot, attitűdöt kíván, mint egy vagyonvédelemmel megbízott cég csoportvezetőjének lenni. Más felkészültséget igényel a két dolog. Nem, nem gondolom, hogy a csúcsvezetők az "árja nép", illetve hogy a portaszolgák alacsonyabb rendűek lennének. De nem egy ligában játszanak. És bizony a csúcsvezéreknek presztízskérdés a "luksógorság", akár tetszik, akár nem. Ez a szomorú valóság.
2015. dec. 4. 00:37
 18/37 anonim ***** válasza:
77%

hm...Ross és Rachel szakít? :)

Bocs, nem tudtam kihagyni.

Szóval na, mennyire ismered ezt az emberkét akivel a szakítás után lefeküdtél? Ha nem nagyon, akkor igazság szerint csak abban bízhatsz, hogy tényleg nem akarja kirúgatni magát, és hallgat.

Ha viszont neki ez nem okoz gondot, mert pl találna máshol könnyen munkát, és még tetszel is neki, vagy nem csípi a párodat, az is lehet hogy csak azért is beszél. Ezt így nem lehet megmondani....

Egyébként, nem az én dolgom, de azon tényleg elgondolkodhatnál, hogy mennyire szeretheted a párodat, ha szakítás után az az első dolgod, hogy összefekszel valaki mással... Még akkor is ha szakítottatok. (Ez csak egy tanács) Nem rosszindulatból írom.

De szerintem simán megkérdőjelezhetőek ilyenkor az ember érzelmei, ha egy másik emberrel való dugással reagál a párja elvesztésére.

2015. dec. 4. 01:07
 19/37 A kérdező kommentje:

A srácot laza havernak (is) tekinthetem. Én is annál a cégnél dolgoztam, de miután összejöttünk a párommal, eljöttem onnan. Mert ugye a góré csajának lenni sokkal nagyobb kihívás, sosem tudom bebizonyítani, hogy szakmailag jó vagyok, nem csak azért van igazam, mert a főnök mellett alszom.

A srác egész nap próbál úgy tenni, mintha vagyonőri tevékenységet is folytatna, de közben eldumálgat a dolgozókkal (mindenkivel), mindenki haverja,stb.

Azon a bizonyos estén véletlenül akadtunk össze, mint régi futó ismerősök. Barátnőmmel "buliztunk", ő is ott volt, odajött köszönni, beszélgettünk. Én persze bőgtem, stb. A srác felajánlotta, hogy hazavisz minket. Barátnőmék felmentek, mi még maradtunk kicsit beszélgetni, meg non-stop trafikot kerestünk. Közben sétáltunk, vigasztalt, átölelt, megsimogatott,stb Amikor a beszélgetés végén kezdtem megnyugodni (beletörődni a szakításba), megcsókolt. A többi ment magától.

2015. dec. 4. 01:18
 20/37 A kérdező kommentje:

Zavaros este volt. Igaz, ittam is, de szerintem nem olyan sokat, mégis totál kiütött. Rengeteget sírtam. Annyira, remegtem belül, annyira fájt.... Torkomat szorongatta az igazságtalanság, a kegyetlenség ami a páromból áradt. Rengeteget áldoztam ezért a kapcsolatért. Harcoltam anyámmal, a tesómmal, a nagyszüleim kijelentették, hogy addig nem akarnak látni amíg ezzel az emberrel vagyok, stb. A barátaim elfordultak tőlem, a munkatársaim ( hiába más cég ) nem értenek meg, hogy miért dolgozom, miért nem tartatom el magam. Gyanakvással vesznek körül, egy barátnőm maradt meg, senki más.

Én mindenkit elhagytam azért, hogy vele legyek, ő pedig .... Na mindegy, már a múlté.

Össze voltam törve. A sok áldozat teljesen értelmetlennek tűnt azon az estén. A barátnőm fogadott be az albérletébe amikor eljöttem a páromtól. A konyhában 2 pokrócot terítve a földre aludtam, mint egy kutya. Haza anyámékhoz nem mehettem, senkim nem volt, csak a szívem fájt.

Zaklatott voltam. Ölelésre, pillanatnyi nyugalomra vágytam. A srác ezt adta meg. Egy pillanatnyi lélegzetvételt, egy másodpercnyi időt, hogy éljek.

Arra emlékszem, hogy sétálunk, majd amikor már szárazkönnyeim voltak csak, megtörölte az arcom, adott papírzsebkendőt kifújni az orrom, megsimogatott és megcsókolt. Én meg hagytam magam. Amikor megcsókolt, akkor nem kellett gondolkodnom. Nem kellett fájnom. Amíg hanyattvágott az ágyán, addig sem kellett éreznem azt a belső szaggató fájdalmat, mert felülírta a nemiség.

És az aktus végén el tudtam aludni. Vagy inkább ájulni. És mire reggel lett, már csak a zsibbasztó fájdalom maradt, nem az a gyilkos, szorító, fojtogató kín.

2015. dec. 4. 01:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!