Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Befogja a száját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befogja a száját?

Figyelt kérdés

Nyáron nagyon összevesztünk a párommal. Az oka lényegtelen, de gyakorlatilag szakítottunk 2,5 év után. "Természetesen" a szakításhoz vezető veszekedés után meghülyültem, s a végén egy másik pasi ágyában kötöttem ki.

A helyzetet bonyolítja, hogy a "másik" annál a cégnél a vagyonőrök főnöke, ahol a párom a csúcsvezető. Az ominózus éjszakát követő reggelen megbeszéltük, hogy ez egy egyéjszakás dolog volt, nem kell elmondani senkinek.

2 héttel később kibékültünk a párommal, azóta minden rendben. Persze nem mondtam el neki mi történt. A béküléskor felhívtam a srácot, hogy ugye tudja mit beszéltünk meg. Akkor azt mondta, hogy nem fogja kirúgatni magát azért, mert a nagyfőnök csaját megdugta, s bizonyára nekem sem az a célom, hogy kivívjam a párom haragját, mert egy prolival ügyeztem.

Most viszont, amikor bementem a páromhoz a céghez, ő kísért fel, s mintegy mellékesen megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Azóta bennem van az ideg, hogy vajon mondhatott-e valakinek valamit, vagy miért kérdezte. Tartani fogja a száját?

2015. dec. 3. 23:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
A srác csak kihasználta az alkalmat gondolta hogy többet nem lesz ilyen lehetősége.Csak "azt" akarta és meg is kapta.De gondolom ez neked is leesett.Nem sértésnek szántam mivel azt írtad bárki lehetett volna ott csak "pechedre" pont ő volt ott.
2015. dec. 4. 01:54
 22/37 A kérdező kommentje:

Persze, hogy csak élt a lehetőséggel. Abban a pillanatban velem is jót tett. Komolyan azt hiszem, hogy akkor képes lettem volna belehalni a szakításba. Nem éltem volna túl azt az estét.

Fel sem merült bennem eddig, hogy bárkinek elmondaná. Tudom, hogy többekkel is volt ügye a cégnél. Illetve csak a csajok reakcióiból tudok erre következtetni, ő nem szokta elmondani.

Ő az a típusú pasi, akinek korra, alkatra való tekintet nélkül minden nő kell.

2015. dec. 4. 02:03
 23/37 anonim ***** válasza:

Ha ennyi mindenkivel összevesztél a jelenlegi párod miatt, akkor érdemes lenne elgondolkodni, kell ő Neked egyáltalán?

Ne egy személyes kihívásnak tekintsd a kapcsolatot, hogy mennyit érsz, hanem az életedre gondolj, hogy tudsz-e boldog lenni, gyereket nevelni mellette, stb.

Lehet, ő egy cégvezető, biztos sok pénzt forgat, de általában az ilyen emberek...na mindegy, főleg itt Magyarországon hányingerem van minden ilyen típusútól.

Hogy befogja-e a száját?

Sajnos egyszer minden kiderül, legtöbbször úgy, hogy a bizonytalanság miatt az mondja el, akinek a lelkét nyomja. :(

2015. dec. 4. 04:31
 24/37 BlackSword ***** válasza:
Ohh, hogy te... Ne kombináld már túl... Ez csak egy kérdés, és mivel van közös múltatok így megkérdezte... De ne legyél paraszt... Nem fogja elmondani, mert már rég megtette volna...
2015. dec. 4. 04:36
 25/37 anonim ***** válasza:

Ez az oldal még mindig tele van erkölcscsőszökkel.

Bárki megtette volna, aki nem lúzer és adódik egy ilyen lehetősége, neked meg nem kell, hogy bűntudatod legyen, a pasid is dugott egyet-kettőt mással, szóval ha még meg is tudja, nincs joga egy szót sem szólni. Ha meg úgy gondolja, hogy mégis, akkor mondd neki, hogy te is tudsz az ügyéről...

A kérdésedre válaszolva, nyilván a pasidnak egy szót sem fog szólni, de az kérdéses, hogy amúgy mennyire tudja magában tartani ezt a "kapást", de nagyjából biztos látod rajta, milyen típus. Lehet, hogy egy-két kolléga még tudni fogja... Ennyiből ciki, látszik, hogy előre nem gondolkodtál a dolgon.

2015. dec. 4. 06:00
 26/37 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, a srác valószínűleg be fogja fogni a száját, de ne haragudj, tudom nem ismerlek, meg senkid nem vagyok, és én elhiszem még azt is, hogy megreformáltatok mindent a jelenlegi pároddal, de a kapcsolat, amiben élsz olyan szinten abuzív (remélem, jól írtam), hogy az úgy süt a soraidból, mint a kemenceláng. Én a helyedben arra koncentrálnék, hogy én is "legyek", tudjak létezni a párom nélkül, mert reform ide-oda, te mindent feladtál, és, amikor végül - ha kis időre -, úgymond koppannod kellett, teljesen padlóra vágott. Békülj ki a családoddal, teremtsd meg önmagad egy kicsit "jobban", mert betegesen függsz ettől az embertől, aki nem fog kifordulni önmagából, mert tudja, hogy a "nagyvad mentalitással" téged örökre a markában tart. Hasonló helyzetben voltam én is, hasonló gondolkodással, csak az ért írom ezeket, bocsi :)
2015. dec. 4. 07:19
 27/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog eljárni a szája, ha csak tényleg nem akarja kirugatni magát. Viszont, ha egyszer elmegy arról a munkahelyről, akkor simán elmondhatja. Én azt sozktam mondani, hogy nem érdemes megbántani a másikat, csak hogy tiszta legyen a lelkiismeretünk, de itt más a szitu, mert egy helyen dolgoznak és kiderülhet simán (most komolyan, nem volt egy másik noname pasi akivel vígasztalódj??).
2015. dec. 4. 09:00
 28/37 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, kinyúlok ezen a mentegetőzésen, hogy ha aznap nem ke.félteted meg magad, "nem élted volna túl az estét" Lol.

Egyébként el fogja mondani. Pont azért, mert a főnök csaját megk.efélni dicsőség, nem fogja tudni magában tartani. Retteghetsz, mert elég, ha elsztorizza sörözés közben egy haverkollégának, aki meg még frissen melegében továbbmeséli, hogy "te, nem is tudtam, h a főnök csaja micsoda kis r-ibanc, na holnap én is bepróbálkozok már nála. Ha nemet mond, kitálalok mindent, hehe"

De egy buta p.i.n.a vagy, kérdező...

2015. dec. 4. 10:38
 29/37 anonim ***** válasza:

Már el is mondta. Ezzel mindenki dicsekedne. A főnök csaját? :-)))

Megfogja tudni a párod hamarosan, és extrém mérges lesz rád. Minél később, annál nagyobb lesz a baj. Mostanra már minden melós, és a legtöbb főnök is rajta röhög, ő meg nem érti, hogy mi is van körülötte, mért nézi mindenki h..nek.

Ez nem egy szimpla megcsalás volt, hanem nagyon csúnyán meg is aláztad, azok az emberek előtt akiknek fel kellene nézniük rá. Ebből már nem tud jól kijönni, talán a munkájába is kerülhet.

Én a helyedben nem mernék a szeme elé kerülni, főleg nem akkor, ha mástól tudja meg, és még meg is védene téged. Az is lehet, hogy már tudja, de nem mer rákérdezni, mert fél, hogy igaz.

2015. dec. 5. 00:26
 30/37 anonim válasza:

``A hazuz embert előbb utól érik mint a sánta kutyát ! , ,

Szerintem mond meg 3-4

év mulva amikór már nem lesz aktuális .

De addig csak kiderűl .

Amúgy őszintén remélem ,hogy nem csávó vagy előszőr úgy értettem ,hogy

az vagy és elhagyott a párod aki nő azt

egy máaik csávoval XD . Nem olvastam el csak az első oldal felét ha esetleg lenne hasonlò válasz sorry .

2015. dec. 5. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!